Yiğit_Efe_DL Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar kutulu oyun koleksiyonu yapmaya çalışıyorum. Gerçekten PS3 ve PS5 TLOU aynı mı diye görmek istiyorum ama elimde PS5 var' çalışır mı?
Arkadaşlar kutulu oyun koleksiyonu yapmaya çalışıyorum. Gerçekten PS3 ve PS5 TLOU aynı mı diye görmek istiyorum ama elimde PS5 var' çalışır mı?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 22 Kasım 2023 #2 PS3 oyunlarını desteklemiyor diye biliyorum. "PS5 konsolları PlayStation®3 disklerini desteklemez." Geriye dönük uyumluluk: PS5 konsollarında oynanabilen PS4 oyunları PlayStation®5 konsolu, PlayStation®4 oyunlarının büyük çoğunluğuyla geriye dönük uyumludur. Bu sayede, binlerce PS4™ oyunundan oluşan harika bir koleksiyonu PS5™ konsolunuzda oynayabilirsiniz. www.playstation.com Artı 0 Eksi
PS3 oyunlarını desteklemiyor diye biliyorum. "PS5 konsolları PlayStation®3 disklerini desteklemez." Geriye dönük uyumluluk: PS5 konsollarında oynanabilen PS4 oyunları PlayStation®5 konsolu, PlayStation®4 oyunlarının büyük çoğunluğuyla geriye dönük uyumludur. Bu sayede, binlerce PS4™ oyunundan oluşan harika bir koleksiyonu PS5™ konsolunuzda oynayabilirsiniz. www.playstation.com
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 778 Çözümler 6 22 Kasım 2023 #3 Yiğit_Efe_DL dedi: Arkadaşlar kutulu oyun koleksiyonu yapmaya çalışıyorum. Gerçekten PS3 ve PS5 TLOU aynı mı diye görmek istiyorum ama elimde PS5 var' çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Grafikler dışı aynı diye biliyorum. Çalışmaz. Artı 0 Eksi
Yiğit_Efe_DL dedi: Arkadaşlar kutulu oyun koleksiyonu yapmaya çalışıyorum. Gerçekten PS3 ve PS5 TLOU aynı mı diye görmek istiyorum ama elimde PS5 var' çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Grafikler dışı aynı diye biliyorum. Çalışmaz.
O Oslo.1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 22 Kasım 2023 #4 Hayır. Artı 0 Eksi
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #5 Çalışmaz. Artı 0 Eksi