Ps3 tüplü televizyon görüntüsü

• Konuyu başlatan Beytullah Karakuş
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 5.719
B

Beytullah Karakuş

Ziyaretçi
Arkdaşlar uzun bir aradan sonra ps3 almaya karar verdim. MSI çok pahalı geldi inşallah 15 tatilde alıcam. Kırılmış ps3 alcam yani oyunları kendim yükleyecem ancak kafama takılan bir şey var: Sizce ps3 tüplü tvde oynanır mı? 32 ekran heralde. Bitane arçelik var gerçi lcd de var ama o tv olarak kullanıyor. Sizce montior almalı mıyım? Herkez tüplü tv de ps3 ün ps 2 den bile bir farkı olmayacağını söyliyolar. Sizin görüşünüz nedir? Ucuza bir montior bulabilir miyim? Birde son olarak ps3 miladını dolurdurdu mu dersiniz? Görüntü grafik vs kaç sene gider.

Arkdaşlar uzun bir aradan sonra ps3 almaya karar verdim. MSI çok pahalı geldi inşallah 15 tatilde alıcam. Kırılmış ps3 alcam yani oyunları kendim yükleyecem ancak kafama takılan bir şey var: Sizce ps3 tüplü tvde oynanır mı? 32 ekran heralde. Bitane arçelik var gerçi lcd de var ama o tv olarak kullanıyor. Sizce montior almalı mıyım? Herkez tüplü tv de ps3 ün ps 2 den bile bir farkı olmayacağını söyliyolar. Sizin görüşünüz nedir? Ucuza bir montior bulabilir miyim? Birde son olarak ps3 miladını dolurdurdu mu dersiniz? Görüntü grafik vs kaç sene gider.

Ps3 veya X360 ömrünü doldurdu. 32 ekran tüplü tv de ancak ateri havası verir.

PS4 almalısın, fiyatı 'da ülkemize göre, çok uygun 1349 TL 'midi yoksa 1249 TL 'midi öyle bir kdv 'de dahil oldumu, konsol severler, için gayet uygun bir fiyata geliyor. Ve bu arada ps3 asla 32 ekran tüplü televizyon ile oynanmaz, boşuna deneme, hevesin kaçar. Ve minimium aşşağı 'da paylaştığım, monitörü alırsan, hdmı çıkışlı olduğu için, ps3 orjinal altın uçlu hdmı kablosu ile 1080p bir görüntü alabilirsin. Ve tepkime süresi konsol için oldukça iyi.

Monitör
VATAN COMPUTER - ASUS - 23" VS238H GEN

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı