Optikiyaza
Hectopat
- Makaleler
- 4
Hata kodunu atacağım da gamepad tuşları basmıyor yineAnlamadım.
Hata aşağıdaki gibi @Yerayay yerayay
Hata kodunu atacağım da gamepad tuşları basmıyor yineAnlamadım.
Hata kodunu atacağım da gamepad tuşları basmıyor yine.
Hata aşağıdaki gibi @Yerayay yerayay.
Eki Görüntüle 2400765
internette arama yapamıyorum bu playstation.com adresinin. Tarayıcıya ilk gelen adresin fotoğrafını attım. Şimdi PSSTORE indirdim belki çözülmüştür sorun. 1s falan sonra bakacağım. Arama motorundan rastgele kelimelerle arama yaptım link girmem mi gerekiyorduSitenin URL'sini doğru girmemişsin.
Start tuşuna bas tarayıcıda iken, oraya adamın verdiği URL'yi gir.
İnternette arama yapamıyorum bu playstation.com adresinin. Tarayıcıya ilk gelen adresin fotoğrafını attım. Şimdi psstore indirdim belki çözülmüştür sorun. 1S falan sonra bakacağım. Arama motorundan rastgele kelimelerle arama yaptım link girmem mi gerekiyordu.
HEN yüklemekle ilgili demiyorum arama motoruna herhangi bir şey yazınca sonuç çıkmadı. İlk açtığımda girili olan adres PSin kendi sitesi olmasına rağmen kodu verince çalışmıyor zannettim. Google gibi arama motoru var zannediyordum video izlemeden nasıl yapayım?Video'yu izlemedin mi? Adamın verdiği linki adres çubuğuna girmen lazim hen yüklemen için.
USB dosyalarını attım sistemi güncelledim internetten PS Store indirdim. web tarayıcı dediğim hatayı vermişti. Arama motoru yok mu PS3te?@Optikiyaza Hen'i kurdunmu sen şimdi her şeyi adım adım söylüyordun heni kuracaksin zannettim.
USB dosyalarını attım sistemi güncelledim internetten PS Store indirdim. Web tarayıcı dediğim hatayı vermişti. Arama motoru yok mu PS3'te?
Anladım sitenin linkini yazarak denerimPS3'ün tarayıcısı neredeyse hiçbir siteyi desteklemiyor. Ondan dolayı o hatayı veriyor. Belli başlı sitelere girebilirsin. Arama motoru Google.
PSN'imi girdiğimden beri çalışıyor tarayıcıPS3'ün tarayıcısı neredeyse hiçbir siteyi desteklemiyor. Ondan dolayı o hatayı veriyor. Belli başlı sitelere girebilirsin. Arama motoru Google.
PSN'imi girdiğimden beri çalışıyor tarayıcı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.