PS3 üzerinde bir homebrew mağazası yapmak ne kadar sürer?

Makaleler
11
Daha fazla  
Örneğin Black Store gibi bir mağaza yapmak ne kadar sürer? Tek kişi bunu yapabilir mi?
Eğer o kadar zorlu bir süreç değilse, kendi ücretsiz mağazamı yapmak istiyorum kullanıcılar için. Mağazada yamalar ve oyunlar olacak.
Not: temel düzeyde Python, C#, C++ bilgim var. Hangi yazılım dillerini bilmek gerekir?

Son düzenleme:
Mağaza oyunları PSN Serverını kullanıyor ve bence bu şekilde oyun indirmek çok saçma çünkü aşırı yavaş iniyor, bunun yerine insanlar oyun indirsin diye site açıp Türkçe kurulum rehberleri de eklersen güzel olur.

@4giree bu tip siteler oldukça fazla. İnsanlar gene de anlamıyorlar. Mağazadan tek tuşla yama kurabilmek daha büyük rahatlık.
Dediğinizde haklısın bence de mağaza daha rahat ve orijinal oyun satın alıp indirmiş gibi oluyor, ama PSN sunucuları berbat.

@4giree yapacak birşey yok. Bu tip mağazalardan tonlarca oyun indirdim. Ortalama bir boyuta sahip oyun (10-15 GB) 3-4 saatte indirilebiliyor. Üstelik kablolu bağlantıda bu süre yarı yarıya dusucektir.
Hocam benzer boyuttaki PS3 oyununu IDM ile PC'de kablolu bağlantı ile 35dk civarında indirdim.
PS3 eski teknoloji kullandığı disk bant genişliği çok düşük olduğu için indirme ve yazma işlemci çok yavaş sürüyor, PC'de indirip konsola atmak daha hızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…