PS3 üzerinden PSN hesap adı nasıl değiştirilir?

mozart14

Centipat
Daha fazla  
Bu özelliği kullanabilmek için PS5 veya PS4 konsolundan PlayStation Network'e giriş yapmanız gerekiyor hatasi aliyorum. İsim degistiremiyorum, bazilari degisiyor ama ben degisemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu özelliği kullanabilmek için PS5 veya PS4 konsolundan PlayStation Network'e giriş yapmanız gerekiyor hatasi aliyorum. İsim degistiremiyorum, bazilari degisiyor ama ben degisemiyorum.
Bilgisayardan tarayıcıdan girin.

Kanka baska arkadasimda degisiyor zaten tarayiciyi denedim Play Store'den indirdim olmuyor.

Onu denemesem buraya yazmazdim.

Yok bende olmuyor arkadaslarimda oluyor.
Mobil uygulama da hatırladığım kadarıyla bir yerden sonra tarayıcıda oturum açtırıyor, webteki hesap sayfasından devam ediyor. O yüzden tarayıcıdan bakın dedim.

Ikisini de denedim olmuyor.
Aşağıdaki sitede hesabınızı açıp sağ üstteki profil resmini üzerine bastığınızda gelen sayfadan Profil ile devam ettiğinizde en tepede çevrimiçi kimlik var. Değiştire basarak değiştirebiliyorsunuz.

PlayStation Network PlayStation Network

Aşağıdaki sitede hesabınızı açıp sağ üstteki profil resmini üzerine bastığınızda gelen sayfadan profil ile devam ettiğinizde en tepede çevrimiçi kimlik var. Değiştire basarak değiştirebiliyorsunuz.

PlayStation network PlayStation Network

Degistirilmiyor oyle bir şey olsaydi buraya yazmam mantikli olmazdi.

Degistirilmiyor oyle bir şey olsaydi buraya yazmam mantikli olmazdi.
Değişmiyor diyorsunuz, başka da bir şey demiyorsunuz. Sizin için zaman ayırıp siteye giriş yaptım ona göre tarif ettim, hala yok diyorsunuz sizde. O zaman bir iki resim atın, nereye bakıyorsunuz, nerde ne yok görelim, ne yapmamı bekliyorsunuz başka?

Al olmuyor diyorum hala anlamiyorsun al bak degismiyor diyeceğim tabii desigiyor mu diyeceğim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250819_195059_Gallery.jpg
    Screenshot_20250819_195059_Gallery.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 7

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı