PS3 USB belleğimi görmüyor

ahmet.durden

Femtopat
Daha fazla  
Tüm YouTube videoları ve tüm form sitelerindeki her şeyi denedim yine de USB okumuyor PS3 ve üstelik bugün gittim 50 TL'ye format attırdım. PS3 adamın flaşını taktığı anda okudu.

USB'niz GPT olabilir Rufus ile MBR yapın.
PS3 GPT disk biçimini göremiyor.

Hocam Rufus ile yprım normal PC ile yaptım olmadı bir ara okudu ne yaptığımı çözemedim ama okudu sonra tekrar okumadı hiçbir ayarı değiştirmedim ama okuduğunda mmCm içinden pkg dosyasını kopyaladım ve normal ekranda pkg dosyasını çıkartım sonra kaptım açtım aynı USB okunmadı

MBR FAT32 şeklinde denedin mi?
Evet hocam olmadı

USB'niz GPT olabilir Rufus ile MBR yapın.
PS3 GPT disk biçimini göremiyor.
usb bir zaman göründü ve formatı o an fat32 ama kapandı açıldı okumadı aynı adımları yine yaptım yine gözükmedi 3-4 tane usb değiştirdim yine görmedi ps3/update/pkg dosyası oluşturdum yine görmedi

Hocam cok karmasik bir sekilde anlatiyorsun sorununu ilk once ne yapmak istedigini anlatabilir misin?
hocam ps3 usb görmüyor tüm yolları denedim tektek farklı usbler ile fat32 mbr falan filan ama olmuyor ve sorun şu ki fat32 usb okudur bir ara ama tekrar aynı usb okumadı ve girişleride bozuk değil başka ne denemem lazım anlamadım ve ps3 yaptırmaya götürdüğüm adam püf noktası var dedi ve onunki bi ayar yapmadan taktıyla çalıştığı bir oldu

Yapmak istedigin islem ne guncelleme, uygulama kurma ?

Uygulama kuracaksan USB'nin ana dizinine atmalisin pkg dosyasini eger guncelleme yapacaksan PS3 adinda klasor olusturup PS3 klasorunun icine de UPDATE adinda klasor olusturup guncelleme dosyasini UPDATE klasorune atmalisin guncelleme dosyasinin adinin PS3UPDAT.PUP oldugundan emin ol ismi dedigim gibi degilse degistir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı