emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 409 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 EA FC 24 çıktığı için FIFA 23 falan şu an oynanmıyor. Benim de PS 3'üm tamirde onda FIFA 19 kariyerim vardı onlar gidecek mi, oynayabilecek miyim?
EA FC 24 çıktığı için FIFA 23 falan şu an oynanmıyor. Benim de PS 3'üm tamirde onda FIFA 19 kariyerim vardı onlar gidecek mi, oynayabilecek miyim?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.500 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 Fifa 23 hâlâ oynanabilir durumda. Evet oynayabileceksiniz kariyeriniz gitmez. Artı 0 Eksi
KS KS emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 409 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 balkann dedi: FIFA 23 hâlâ oynanabilir durumda. Evet oynayabileceksiniz kariyeriniz gitmez. Genişletmek için tıkla... Hayır değil kuzenimgilde PS 5 var ve orijinal FIFA 23 var açınca lisans gerekli falan diyor açılmıyor. Artı 0 Eksi
balkann dedi: FIFA 23 hâlâ oynanabilir durumda. Evet oynayabileceksiniz kariyeriniz gitmez. Genişletmek için tıkla... Hayır değil kuzenimgilde PS 5 var ve orijinal FIFA 23 var açınca lisans gerekli falan diyor açılmıyor.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.500 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 emirDedim dedi: Hayır değil kuzenimgilde PS 5 var ve orijinal FIFA 23 var açınca lisans gerekli falan diyor açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kuzeninizde sorun olabilir bende açılıyor ps4 - pc. Artı 0 Eksi
emirDedim dedi: Hayır değil kuzenimgilde PS 5 var ve orijinal FIFA 23 var açınca lisans gerekli falan diyor açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kuzeninizde sorun olabilir bende açılıyor ps4 - pc.
KS KS emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 409 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #5 balkann dedi: Hocam kuzeninizde sorun olabilir bende açılıyor PS4 - PC. Genişletmek için tıkla... EA Play'den kaldırıldığı için olabilir mi hocam. Artı 0 Eksi
balkann dedi: Hocam kuzeninizde sorun olabilir bende açılıyor PS4 - PC. Genişletmek için tıkla... EA Play'den kaldırıldığı için olabilir mi hocam.