KratosEray Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #1 Birkaç hafta önce PS3 aldım, ve ben de bir ton korsan PS2 oyunu var. Bunları PS3'e takıp nasıl oynayacağım? Ya da BluRay okuyucumda sorun oluşur mu? CWF son sürüm ve gerekli bütün yazılımlar kurulu multiman vb. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2020
Birkaç hafta önce PS3 aldım, ve ben de bir ton korsan PS2 oyunu var. Bunları PS3'e takıp nasıl oynayacağım? Ya da BluRay okuyucumda sorun oluşur mu? CWF son sürüm ve gerekli bütün yazılımlar kurulu multiman vb.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 19 Ağustos 2020 #2 Technopat Sosyal olarak hiçbir şekilde korsan yazılıma, oyuna destek vermiyoruz. Yeniden kuralları gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Technopat Sosyal olarak hiçbir şekilde korsan yazılıma, oyuna destek vermiyoruz. Yeniden kuralları gözden geçirmenizi tavsiye ederim.