PS3'te GTA 4'e Türkçe yama nasıl kurulur?

Animesever_0221

Centipat
Daha fazla  
Ben PS3 üme GTA 4 indirdim, hikayesi güzel bir oyun olduğu için. Türkçe yama indirdim common.rpf isimli bir dosya ama ben bu dosyayı nereye atacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim şey dosyayı usrdır'içine atmak fakat atınca olmuyor. Şimdiden teşekkürler.

Ps3 nasıl bilmem ama olma olasılığı yüksek klasörlere bakın. Veya YouTube'a bakın.

Baktım ama anlamadım adam farklı şeyler diyor.

Ps3 nasıl bilmem ama olma olasılığı yüksek klasörlere bakın. Veya YouTube'a bakın.
Bakıcam tekrar teşekkürler

Ben PS3 üme GTA 4 indirdim, hikayesi güzel bir oyun olduğu için. Türkçe yama indirdim common.rpf isimli bir dosya ama ben bu dosyayı nereye atacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim şey dosyayı usrdır'içine atmak fakat atınca olmuyor. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    236,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videonun açıklamasına bak orada bir link olacak orada çoğu oyunun Türkçe yaması olacak oradan GTA 4'ü bul sonra yamayı indirdikten sonra da at GTA 4 klasörüne bir de önemli bir şey var oyunun ya blus ya da bles olması lazım yani oyun multiMAN oyunu olması lazım.

Geri
Yukarı