PS3'teki kırmızı ve sarı ışık hatası nedir?

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  
1500 TL civarına PlayStation 3 almayı düşünüyorum. Satanlardan genel olarak kırmızı ışık ve sarı ışık hataları bulunuyor. Bunların tamiri nasıl yapılır? Bu ışık hatalarının sebepleri ve anlamı nedir? PS3'ü alma nedenim ise koleksiyon gibi bir amaçla ve bazen küçük çocuklara vs. kuzenlerime oynatmak için almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1500 TL civarına PlayStation 3 almayı düşünüyorum. Satanlardan genel olarak kırmızı ışık ve sarı ışık hataları bulunuyor. Bunların tamiri nasıl yapılır? Bu ışık hatalarının sebepleri ve anlamı nedir? PS3'ü alma nedenim ise koleksiyon gibi bir amaçla ve bazen küçük çocuklara vs. kuzenlerime oynatmak için almak istiyorum.
Onlar kronik anakart sorunlari.
Genelde Fat modelde coktur.
Eger Ps3 alacaksaniz Super Slim alin.

alabiliyorsan en azından ps4 al derim

Kırmızı ışık hatalı PS3'ler cihazın çok ısınmasıyla birlikte lehimlerin erimesiyle gerçekleşiyor bunu yaptırabilirsiniz tabii ki ama gene eriycek lehimler aynı kırmızı ışık hatası cıkacak bu en cok fat kasada görülür Slim ve süper Slim modellerini geliştirdiler ısınma düzeyi bayağı azaldı yani bu modelleri almalısın fat kasadan uzak dur umarım anlatabilmişimdir.

Alabiliyorsan en azından PS4 al derim.

Hocam PS4'e 4K'den fazla verilmez deniyor fakat 4kya satan yok temiz bir PS4'ü.

Kırmızı ışık hatalı PS3'ler cihazın çok ısınmasıyla birlikte lehimlerin erimesiyle gerçekleşiyor bunu yaptırabilirsiniz tabii ki ama gene eriycek lehimler aynı kırmızı ışık hatası cıkacak bu en cok fat kasada görülür Slim ve süper Slim modellerini geliştirdiler ısınma düzeyi bayağı azaldı yani bu modelleri almalısın fat kasadan uzak dur umarım anlatabilmişimdir.

Anlatabildiniz hocam Slim veya super Slim alın diyorsunuzda PS3 maximum kaç TL eder mesela PS4'e 4K'den fazla verilmez deniyor PS3 için bu kaç TL'dir.

Hocam PS4'e 4K'den fazla verilmez deniyor fakat 4kya satan yok temiz bir PS4'ü.

Anlatabildiniz hocam Slim veya super Slim alın diyorsunuzda PS3 maximum kaç TL eder mesela PS4'e 4K'den fazla verilmez deniyor PS3 için bu kaç TL'dir.

Ben Bursa dayım kendi PS3'ümü 1 ay önce 2 orijinal kol sorunsuz cihaz 4300 TL'ye aldım Slim kasa. Oyunlu falan almana gerek yok zaten kırarsınız cihazı para vermessiniz zaten PSN de oyunlar bayağı ucuz. Burada PS4 fiyatlari Slim kasalar 8 k civarı fat kasalar 5K ya kadar var ama kötü PS4 alacağıma PS3 temiz alırım daha iyi benim için.

Ben bursa dayım kendi PS3'ümü 1 ay önce 2 orijinal kol sorunsuz cihaz 4300 TL'ye aldım Slim kasa. Oyunlu falan almana gerek yok zaten kırarsınız cihazı para vermessiniz zaten PSN de oyunlar bayağı ucuz. Burada PS4 fiyatlari Slim kasalar 8 k civarı fat kasalar 5K ya kadar var ama kötü PS4 alacağıma PS3 temiz alırım daha iyi benim için.

Hocam PS3'e 4K vermek istemem ben açıkçası PS4'e 4K'den fazla vermeye değmez deniyor bu yüzden PS3ede 2K'den fazla vermeye değmeyeceğini düşünüyorum.

Hocam PS3'e 4K vermek istemem ben açıkçası PS4'e 4K'den fazla vermeye değmez deniyor bu yüzden PS3ede 2K'den fazla vermeye değmeyeceğini düşünüyorum.

Bende öyle diyordum ama fiyatlara bakınca millet kırmızı ışık hatalı PS'yi 2 k yazmış. Tabii bu senin şehrinde fiyat değişiklik gösterebilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı