PS3'ü orijinale nasıl çevirebilirim?

Arpenix

Hectopat
Daha fazla  
Elimde CFW yüklü bir PS3 Super Slim var, içinde herhangi Multiman yüklü sadece CFW kurup daha fazla uğraşmamıştım.
Şu an son kez Online oyunlara girip tadını çıkardıktan sonra satmak istiyorum.
Nasıl orijinale çevirebilirim?

Kastettiğiniz HEN mi? PS3 Super Slim modellere CFW yüklenmiyor. Ayrıca OFW sürümü yükleyerek orijinale çevirebilirsiniz.

Hen değil bir youtube kanalından cfw indirip kurmuştum, bunu kaldırıp orijinale çevirmek istiyorum.
Normal slim olmasın o? Zira bu dediğiniz imkansız.

Bu video üzeriden kırmıştım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Etrafı tırtıklı cd yeri manuel olan model super slim olması gerekmiyor mu ?

Hen değil bir youtube kanalından cfw indirip kurmuştum, bunu kaldırıp orijinale çevirmek istiyorum.
Hayır, imkansız. Bir kere Super Slimler cfw yemiyor. Desteklemiyorlar yani. Her neyse orijinale çevirmenin yolu, PS3 Sistem yazılımı Buradan orijinal OFW indirin. Ve "PS3" adında bir klasör oluşturun. Bu klasörün içini açın, ve içine başka bir klasör açıp adını "UPDATE" koyun. Ve bu update klasörünün içine attığım linkten indirdiğiniz PS3UPDAT.PUP dosyasını atın. Sonra en başta açtığınız ana klasörü flash belleğe atın. O flash belleği PS3'e takın. Sonra cihazı açın, güncelleme kısmına gelip depolama ortamından güncelle deyin. Orada denilenleri uygulayın, bir güncelleme yapılacak. Güncelleme bittiğinde PlayStation artık orijinal olacak

Evet, o PS3 Super Slim. Ancak bu imkansız, Super Slimlerin CFW ile kırdırılması imkansız.

Edit: @Arpenix Hocam bu cfw değil Random atmak yasak olmasa random atacaktım. Bu videoda bahsedilen HFW, yani HEN. CFW olmaz yani biliyorum Siz HFW'yi CFW sandınız sanırım.

Bu yöntemi bir kere denediğimi hatırlıyorum, kullandığım flashın özelliklerini önemi var mı ?
Sanırım o yüzden olmamıştı.
Kırdığım zaman flash belleğin içinde "CFW" isimli bir dosadan birşeyler kopyaladığım hatırlıyorum o yüzden dedim.

Bu yöntemi bir kere denediğimi hatırlıyorum, kullandığım flashın özelliklerini önemi var mı ?
Sanırım o yüzden olmamıştı.
Hocam FAT32 formatlı olması gerekli. Aksi takdirde PS3 Flash'ı göremiyor. Flash'ı bilgisayarınıza takın, sonra "Bu Bilgisayar" klasörüne girin. Taktığınız Flash belleğe sağ tıklayıp özellikler deyin. Oradan format biçimini "FAT32" olarak ayarlayın. Bu şekilde yaparsanız PS3 belleği okuyabilir.

FAT32 şekilde biçimlendirip PS 3'e taktığımda normalde flash çalışırken yanan ışık yanmadı ve güncellemeye çalıştığımda flashı görmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…