PS3'ü orijinale nasıl çevirebilirim?

Elimde CFW yüklü bir PS3 Super Slim var, içinde herhangi Multiman yüklü sadece CFW kurup daha fazla uğraşmamıştım.
Şu an son kez Online oyunlara girip tadını çıkardıktan sonra satmak istiyorum.
Nasıl orijinale çevirebilirim?
PS3 Formatladiginizda hiçbir sorunuz kalmaz Ama Bence crack olarak satmak daha iyi İçinde oyun olarak satmak çünkü ben öyle satmıştım.

PS3 Formatladiginizda hiçbir sorunuz kalmaz Ama Bence crack olarak satmak daha iyi İçinde oyun olarak satmak çünkü ben öyle satmıştım.
Hocam zaten 12 GB'lik bir model fazla oyun yüklenemez bu yüzden son kez online a girerek hevesimi aldıktan sonra satıcağım ayrıca ps 3'ü az önce formatladım ama işe yaramadı.

Elimde CFW yüklü bir PS3 Super Slim var, içinde herhangi Multiman yüklü sadece CFW kurup daha fazla uğraşmamıştım.
Şu an son kez Online oyunlara girip tadını çıkardıktan sonra satmak istiyorum.
Nasıl orijinale çevirebilirim?
Neden online için orjinale çeviriyorsun ki. Kırıkta oynanıyor online.

Eskidendi o. Artık kontrol etmiyorlar. Her akşam MW2 online sunucuları falan dolu oluyor. Çoğu da kırık cihazdan oynuyor serverı açık olan her oyunu oynayabilirsin. Tabi adam bulabilirsen.
HWF ile kırmışım ama multiman falan indirememiştim.
Konsoluda orijinale döndüremedim herhangi bir problem çıkar mı?

HWF ile kırmışım ama multiman falan indirememiştim.
Konsoluda orijinale döndüremedim herhangi bir problem çıkar mı?
Çıkmaz hocam bide cihazı formatlamak cihazı orjinal yapmaz bunu yapmak için bir pcden biçimlendirme lazım aksi taktirde hfw yazılımı ile sıfırlicak cihaz yine kırık olacaktır

Çıkmaz hocam bide cihazı formatlamak cihazı orjinal yapmaz bunu yapmak için bir pcden biçimlendirme lazım aksi taktirde hfw yazılımı ile sıfırlicak cihaz yine kırık olacaktır
Nasıl orijinale çevirebilirim ?
Flash ile orijinal güncellemesini yapmayı denedim flashdaki dosyaları hiçbir şekilde görmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı