PS4 alınır mı?

FalconPaw

Kilopat
Katılım
5 Eylül 2017
Mesajlar
4.083
Makaleler
8
Çözümler
5
Halihazırda 2060'lı sistemim ve Xbox Series X konsolum var. Bir oyuna 700-800 lira vermem. PlayStation özel oyunları için PS4 almayı düşünüyorum. Sizce değer mi özel oyunlar için? Ayrıca konsolu alıp kırdırsam mı sizce?
 
Kırılmış bir konsol alsanız özel oyunları oynar yine satarsınız. Hem kırık olması daha çok ilgi görür hem de oyun almaktan kurtarır sizi. Gerçekten değer yani, TLOU, Uncharted, GoW gibi oyunları oynamak. Bazı özel oyunlar PC'ye geldi ama bu dediğim oyunların PC'ye gelmesi en az 2-3 yıl sürer.
 
Merhaba ps4 bence alinir. Daha bu yaz alip tlou2 oynadım ve oynayacak bir suru ozel oyun var. Dikkat etmeniz gereken nokta aldiginiz her ps4'u kirdiramazsiniz. Sistem surumunun dusuk olmasi gerek sanirim en son kirilan 7.55 surumuydu. Bir diger nokta ise kirilan her surum ayni stabiliteye sahip degildir. 6.72 ve daha alt surum bulursaniz 3000tl altina durumu da iyiyse alinabilir.
Kirdirmak kismina da deginmek istiyorum. Bu islem ps4'u her açtığınızda yapmaniz gereken bir sey ve kesinlikle zor bir tarafi yok. Ilk basta ayarlamak 2 dk civari sürüyorsa daha sonra her actginizda 30 sn civari vaktinizi alir. Sistem surumu burda onemli cunku stabil olmayan surumlerde 30sn dediğim islem dakikalar saatler surebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı