PS4 aniden kapanıyor

Talha Saglar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 2-3 seneden beri kullandığım fat kasa bir PS4'üm var. Son zamanlarda oyun oynarken aniden ekran kapanmaya başladı. Ekran kapanıyor ama PS4 hala çalışıyor beyaz ışık yanıyor sorun monitorde diye düşünüyordum ama ekran kapandıktan sonra ışıklı hoparlörümün de kapandığını fark ettim. Bunun bir çözümü var mıdır? Niye böyle oluyor? Bilen varsa cevaplarsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar selam. Yaklaşık 2-3 seneden beri kullandığım fat kasa bir PS4'üm var. Son zamanlarda oyun oynarken aniden ekran kapanmaya başladı. Ekran kapanıyor ama PS4 hala çalışıyor beyaz ışık yanıyor sorun monitorde diye düşünüyordum ama ekran kapandıktan sonra ışıklı hoparlörümün de kapandığını fark ettim. Bunun bir çözümü var mıdır? Niye böyle oluyor? Bilen varsa cevaplarsanız çok sevinirim.
Fan hızı nasıl ve Termal macun değişimi yaptınız mı hocam?

Fat kasa olduğu için biraz gürültülü ama 3 sene önce de böyleydi. Termal macunu en son 1 sene önce yeniledim.
Hocam bu sıcak havalarda muhtemelen kendini korumaya alıp kapatıyordur diye düşünüyorum. Fanlarını temizlemenizi ve Termal macununu yenilemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir ara bende de ps4 slim vardı. Fanları temizledikten sonra hiç bir şeyi kalmamıştı.

Hocam bu sıcak havalarda muhtemelen kendini korumaya alıp kapatıyordur diye düşünüyorum. Fanlarını temizlemenizi ve termal macununu yenilemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir ara bende de PS4 Slim vardı. Fanları temizledikten sonra hiçbir şeyi ka.
Hocam bu sıcak havalarda muhtemelen kendini korumaya alıp kapatıyordur diye düşünüyorum. Fanlarını temizlemenizi ve termal macununu yenilemenizi öneririm.

Bir ara bende de PS4 Slim vardı. Fanları temizledikten sonra hiçbir şeyi kalmamıştı.

PS4 kapanmıyor yalnız sadece ekran kapanıyor HDMI'yi çıkarıp taksamda geri gelmiyor kapatıp açmak gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı