PS4 Black Friday İndirimi ne kadar olur?

ahmetbrs708

Kilopat
Katılım
20 Temmuz 2016
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ay sonu PS4 1TB alacağım fakat black friday indirimini beklemeli miyim? Çünkü geçen yıl çok fazla indirim olmaz diye PC topluyordum sabredemedim ve inanılmaz düşük fiyatlara çektiler ürünleri. O sinirle her şeyi iade ettim almadım bir daha.
Şu an konsolda aynı hataya düşmek istemiyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Aslında ikinci el düşünüyordum 1.600TL gibi bir fiyat ortalaması var. Geçen yıla kıyasla ne kadar düşme olur Black Friday'de?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PlayStationa alışkın olduğum için farklı bir konsol düşünmüyorum.
PS4 Slim tavsiye ederim, daha güncel ve serin çalışıyor. Biraz kovalarsanız 1000 liraya kadar ikinci el bulabilirsiniz. Alırken kasanın temiz olmasına ve oyunları sorunsuz açıp açmadığına bakın başka bir sıkıntısı olmaz.
 
Ben de black friday indirimini bekliyorum. Uygun bir fiyata bulursak PS4 alıp geçeriz. 3 sene ömrü var bu konsolun.

PS5'in oturması 2 sene sürer. İşte o zaman PS4 yavaştan eskir, PS5 Slim'e geçeriz. Sony konsolları kolay kolay değer kaybetmiyor. 13 yıllık PS3'ü hala 600-700 liraya satıyorlar. PS4 zaten sorunsuz bir cihaz. 3 sene sonra 1500'den aşağıya gitmez.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı