PS4 çalışırken titreşirse zarar görür mü?

Rui Costa

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bu konuyu hafif paranoyaklıktan açıyorum. Yeni bir PS edindim ve biraz hassaslaştım bu konuda. Durum şöyle, PS4'üm zeminden yüksek bir platformda duruyor fakat bu platform inanılmaz sağlam bir platform değil. Bu sağlamlık yıkılma anlamında değil de çok kolay sallanabilirlik anlamındadır. Dikkat etmeye çalışsam da bazen bu platform hafif sallanabiliyor. Maalesef yakın bir zamanda yeni sağlam bir platform edinemeyeceğim PS4 çalışırken meydana gelen bu titreşimler, ufak sallantılar PS4'e zarar verebilir mi?
Teşekkürler.
 
Darbe görmediği sürece ciddi sorun olmaz ama içinde HDD bulunması sebebiyle titreşime çok maruz kalmaması daha iyi olur. HDD'ler sallantı, ciddi titreşim, darbe vs pek sevmez. Yine de içiniz rahat olsun, PS4 sağlam, kompakt bir cihaz.
 
Ben benimkini 2 kere yere düşürdüm pek bir sorun çıkartmadı. Yani sallanırsa da herhangi bir sorun çıkmaz bence. Bu arada Allah kimseye yaşatmasın, ps4'ün yere düşmesi o kadar korkutucu bir şey ki. Önce açıyorum kasayı içine bir şey olmuş mu diye. Sonra fişe takıp "Allah'ım nolur açılsın nolur açılsın" diyerek açma tuşuna basıyorum. Açıldıktan sonra savelere fotolara bişi olmuş mu bakıyorum anca rahatlıyorum.
 

Geri
Yukarı