ömer faik Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 122 12 Aralık 2020 #11 muhammedtl_fdn16 dedi: Reis ben PS4'den fazla anlamıyorum o yüzden sordum dediklerin mantıklı ben temizleyeceğim ama temizlemekle de olmazsa ne yapacağım diye sordum. Genişletmek için tıkla... temizlemekle olcak ama daha önce sen yapmadıysan yapma özel anahtarı var ps in torx 8 ucu acık
muhammedtl_fdn16 dedi: Reis ben PS4'den fazla anlamıyorum o yüzden sordum dediklerin mantıklı ben temizleyeceğim ama temizlemekle de olmazsa ne yapacağım diye sordum. Genişletmek için tıkla... temizlemekle olcak ama daha önce sen yapmadıysan yapma özel anahtarı var ps in torx 8 ucu acık
muhammedtl_fdn16 Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 29 12 Aralık 2020 #12 ömer faik dedi: Temizlemekle olacak ama daha önce sen yapmadıysan yapma özel anahtarı var PS in torx 8 ucu acık. Genişletmek için tıkla... Reis ben temizlemeyeceğim gidip Vatan'a soracağım parasıyla yaparlar diye düşünüyorum.
ömer faik dedi: Temizlemekle olacak ama daha önce sen yapmadıysan yapma özel anahtarı var PS in torx 8 ucu acık. Genişletmek için tıkla... Reis ben temizlemeyeceğim gidip Vatan'a soracağım parasıyla yaparlar diye düşünüyorum.