PS4 desteği ne zaman ve nasıl kesilecek?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba arkadaşlar. Bence bu güzel ve efsane konsolun desteğinin kolay kolay bitmeyeceğini düşünüyorum. Xbox firmasına çift cihaz ile karşılık verecek. Xbox bunu yapıyor zaten. Bence 6-7, bilemedim 10 sene gider. Siz ne düşünüyorsunuz?

PS3'ün desteği bile yeni yeni bitti. 10 sene biraz abartı ama uzun süreler götürecektir. 10 sene demek neredeyse 20 yıllık konsol demek. Teknoloji çok hızlı ilerliyor PS4 yavaş yavaş performans sorunları yaşatmaya başladı. Ama yazılım desteği ve oyun desteği olarak uzun süreler götüreceğine eminim.

PS3'ün desteği bile yeni yeni bitti. 10 sene biraz abartı ama uzun süreler götürecektir. Teknoloji çok hızlı ilerliyor PS4 yavaş yavaş performans sorunları yaşatmaya başladı. Ama yazılım desteği ve oyun desteği olarak uzun süreler götüreceğine eminim.
Sorun derken? Alacağım çünkü ben. İkinci el olarak.
En fazla 3 sene sonra muhtemelen hiçbir yeni oyun çıkmaz.
PS3'e bile arada çıkıyor ama :D

Sorun derken? Alacağım çünkü ben. İkinci el olarak.
Ne kadar fiyata alacaksın? Eğer pahalıya alacaksan değmeyebilir. Sorun derken şöyle, konsol 7-8 yıllık bir konsol artık donanım olarak yetersiz gelmeye başladı görüyorum bir çok kişi Performans sorunları ile karşılaşıyor hatta yanılmıyorsam bir oyun için Fotoğraf modunu kaldırdılar. Tabi bu dediklerim Pro olmayan versiyon için.

Ne kadar fiyata alacaksın? Eğer pahalıya alacaksan değmeyebilir. Sorun derken şöyle, konsol 7-8 yıllık bir konsol artık donanım olarak yetersiz gelmeye başladı görüyorum bir çok kişi Performans sorunları ile karşılaşıyor hatta yanılmıyorsam bir oyun için Fotoğraf modunu kaldırdılar. Tabi bu dediklerim Pro olmayan versiyon için.
2400 TL. Kullanan arkadaşlarım var hiç sıkıntı yaşamamışlar. Temizlik yapmayınca sorunlar ortaya çıkıyormuş.

2400 TL. Kullanan arkadaşlarım var hiç sıkıntı yaşamamışlar. Temizlik yapmayınca sorunlar ortaya çıkıyormuş.
2400 TL aslında pahalı ama ucuz bir fiyat. Alınır. Temizliğini yaparsın mis gibi oynarsın. Hem Oyun desteği uzun süre gider. Gitse bile oynayabileceğin tonlarca oyun var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı