Serefsyy081 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Mesela 10 saat mi oynayabiliyoruz sadece? Ona göre yetkili arkadaş yazsın almayı düşünüyorum.
B berkesst Megapat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #2 Hayır sınır kalktı.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2021 #3 Hayır, FIFA21 için sınır kalktı.
Serefsyy081 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #4 berkesst dedi: Hayır sınır kalktı. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsunuz hocam resmi bir haber mi? Normal EA Play alacağım Pro değil. adanalihiyar dedi: Hayır, FIFA21 için sınır kalktı. Genişletmek için tıkla... Net bilgiyse alıyorum hocam?
berkesst dedi: Hayır sınır kalktı. Genişletmek için tıkla... Nereden biliyorsunuz hocam resmi bir haber mi? Normal EA Play alacağım Pro değil. adanalihiyar dedi: Hayır, FIFA21 için sınır kalktı. Genişletmek için tıkla... Net bilgiyse alıyorum hocam?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2021 #5 Efebeyy01 dedi: Nereden biliyorsunuz hocam resmi bir haber mi? Normal EA Play alacağım Pro değil. Genişletmek için tıkla... Ben kendim kullanıyorum. 20 saatim dolmuş. EA SPORTS FC™ - Resmi Web Sitesi Tüm dünyadaki erkek ve kadın futbolundan en büyük ligleri, müsabakaları, kulüpleri ve oyuncuları içeren eşsiz bir özgünlükle Dünyanın Oyununa katılın. www.ea.com Bu arada siteyi güncellememişler, sınırı kalktı.
Efebeyy01 dedi: Nereden biliyorsunuz hocam resmi bir haber mi? Normal EA Play alacağım Pro değil. Genişletmek için tıkla... Ben kendim kullanıyorum. 20 saatim dolmuş. EA SPORTS FC™ - Resmi Web Sitesi Tüm dünyadaki erkek ve kadın futbolundan en büyük ligleri, müsabakaları, kulüpleri ve oyuncuları içeren eşsiz bir özgünlükle Dünyanın Oyununa katılın. www.ea.com Bu arada siteyi güncellememişler, sınırı kalktı.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #6 PC için normal EA Play hesabım var ve 50 saate yakın oynadım. PS4 için de aynıdır diye düşünüyorum.
Serefsyy081 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #7 adanalihiyar dedi: Ben kendim kullanıyorum. 20 saatim dolmuş. EA SPORTS FC™ - Resmi Web Sitesi Tüm dünyadaki erkek ve kadın futbolundan en büyük ligleri, müsabakaları, kulüpleri ve oyuncuları içeren eşsiz bir özgünlükle Dünyanın Oyununa katılın. www.ea.com Genişletmek için tıkla... Siz PS4 mü kullanıyorsunuz?
adanalihiyar dedi: Ben kendim kullanıyorum. 20 saatim dolmuş. EA SPORTS FC™ - Resmi Web Sitesi Tüm dünyadaki erkek ve kadın futbolundan en büyük ligleri, müsabakaları, kulüpleri ve oyuncuları içeren eşsiz bir özgünlükle Dünyanın Oyununa katılın. www.ea.com Genişletmek için tıkla... Siz PS4 mü kullanıyorsunuz?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Haziran 2021 #8 Efebeyy01 dedi: Siz PS4 mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben değil ama arkadaşım kullanıyor. Onda da EA Play var ve o oradan oynuyor.
Efebeyy01 dedi: Siz PS4 mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben değil ama arkadaşım kullanıyor. Onda da EA Play var ve o oradan oynuyor.
B berkesst Megapat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #9 Efebeyy01 dedi: Mesela 10 saat mi oynayabiliyoruz sadece? Ona göre yetkili arkadaş yazsın almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendim PlayStation 4 kullanıyorum 10 saati geçti oynamam sınır birkaç hafta önce kalktı.
Efebeyy01 dedi: Mesela 10 saat mi oynayabiliyoruz sadece? Ona göre yetkili arkadaş yazsın almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendim PlayStation 4 kullanıyorum 10 saati geçti oynamam sınır birkaç hafta önce kalktı.
Serefsyy081 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #10 berkesst dedi: Kendim PlayStation 4 kullanıyorum 10 saati geçti oynamam sınır birkaç hafta önce kalktı. Genişletmek için tıkla... Yani sınırsız oynuyabiliyorsunuz üyelik bitene kadar değil mi?
berkesst dedi: Kendim PlayStation 4 kullanıyorum 10 saati geçti oynamam sınır birkaç hafta önce kalktı. Genişletmek için tıkla... Yani sınırsız oynuyabiliyorsunuz üyelik bitene kadar değil mi?