PS4 fan sesi normal midir?

Sakinol

Picopat
Daha fazla  
2 3 saat geçince fan sesi olması normal değil mi? GoW 4 oynarken bir de. Sizce PS4 fat mi daha iyi Slim mi? Isınma ve fan konusunda yardm ederseniz sevinirim. Bir de Pro cihazlarda uçak motoru gibi fan sesi var diyorlar doğru mu? Bir de ısınma sorunu varmış diyorlar Pro cihazlarda, doğru mu? Ama pek sanmıyorum çünkü Pro kocaman bir cihaz. Bir de bendeki PS4 Slim pek ısınmıyor 7 saat oyun oynadım 2 3 saat sonra fan sesi geldi o da uçak motoru gibi değil, normal. Sadece oyun indirirken geliyor bir de CD'li oyun oynarken 5 dakika fan sesi artıyor, normal mi? Sonra kesiliyor 5 dakika sonra.

2 3 saat geçince fan sesi olması normal değil mi? GoW 4 oynarken bir de. Sizce PS4 fat mi daha iyi Slim mi? Isınma ve fan konusunda yardm ederseniz sevinirim. Bir de Pro cihazlarda uçak motoru gibi fan sesi var diyorlar doğru mu? Bir de ısınma sorunu varmış diyorlar Pro cihazlarda, doğru mu? Ama pek sanmıyorum çünkü Pro kocaman bir cihaz. Bir de bendeki PS4 Slim pek ısınmıyor 7 saat oyun oynadım 2 3 saat sonra fan sesi geldi o da uçak motoru gibi değil, normal. Sadece oyun indirirken geliyor bir de CD'li oyun oynarken 5 dakika fan sesi artıyor, normal mi? Sonra kesiliyor 5 dakika sonra.
PS4 Slim en sessiz cihazdır denilebilir ve Slim cihaz, Fat cihazın sorunsuz ve güncel halidir kesinlikle Slim tercih etmelisiniz o konuda. Pro cihazda belki güç kullanımına bağlı biraz daha ısınma ve fan dönme olayı olabilir, fan sesi çıkarması normaldir. PS4 Slim fan sesi çıkarır belirli bir süre sonra fakat hiçbir şekilde kulağınızı tırmalamaz, rahatsız etmez. Takılmanıza gerek yok o mevzuya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı