PS4 fat 500GB 2. el 2500TL alınır mı?

GoW ragnarok ve Last of Us part 2 deneme sansimiz olmadi. Ancak zaten en yakin arkadasim telefon almak icin satmak istedigini soyledi al sana vereyim 2.500'e ne olacak dedi tek kol bende bakayim bir dedim istersen git sat 3500 falan hiç ugrasamam ya dedi bende olurr dedim ve boyle bir diyalog gecti aramizda. Gidip satin alacagim galiba. Temizlik icin kendinden bir yardim isteyecegim ki hem kendim de ogreneyim sonrasinda ise 2. el seklinden satmayi dusunuyorum zaten kendim Max 2-3 ay kullanacagim.
Ps+ ıcın bıle alınır, bu ıkı oyunu çalıştırıyor olması lzm. Bir konsol kullanıcısı olarak eğer sağlansa satma derim .:d 2,5 a konsol bulmak çok zor anca yurtdışından.

PS+ ıcın bıle alınır, bu ıkı oyunu çalıştırıyor olması lazım. Bir konsol kullanıcısı olarak eğer sağlansa satma derim.:d 2,5 a konsol bulmak çok zor anca yurt dışından.

Cihaz tabii ki de saglam buyuk ihtimalle satarim deyip satmaya bilebilirim zaten. Ama subat ayinda PS5 almayi planladigim icin oyle dedim. Alirsam yine ayni sekil kullanir birkaç ay sonra satarim cok bir şey degismiyor benim icin ama açıkçası fan sesi beni mutsuz ediyor gercekten cok ses cikiyor gibi bu sorun olur mu? Veya bekleyip PS5 almami mi onerirsiniz? Sizce hangisi daha iyi bir tercih olur? Alirsam zaten kendi televizyonum var odamda onda oynayacagim ve GoW, Last of Us, hollow Knight ve bu sekilde oyunlar oynamayi planliyorum. Hogwars veya elder ring gibi oyunlara ne param var ne de oynama istegim 😅 simdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı