PS4 fat kasa alınabilir mi?

PS Exculesive olarak sadece God Of War mı görüyorum? Yahu adam hangi cümlesinde PS Exculesive oyunlarını oynamak istediğini belirtmiş? İlk cümlesinde God Of War oynamak istiyorum demiş nerden çıkarıyorsun ha?
GOW falan demiş , ayrıca üslübuna dikkat et burası kıraathane değil :)

3 aylığı 2.5 bin. O süre zarfında halihazırda olan oyunları bitirir arada da bir 4-5 bin TL cebinde kalıyor gelecek yönlü alınacak bir konsol değil yani.

Komik gerçekten. 2500TL ne olduğu belirsiz elinde patlayabilecek cihaz kirala diyorsunuz, kira sürecinde en ufak bir şey çıksa adama cihazı misliyle ödetirler. Bu adam sadece GoW için mi alacak cihazı? Arkadaşı kardeşi gelmeyecek mi 10 yılda binlerce oyun çıktı cihaza gerek Co-op gerek Single gerek multiplayer.

3 aylığı 2.5 bin. O süre zarfında halihazırda olan oyunları bitirir arada da bir 4-5 bin TL cebinde kalıyor gelecek yönlü alınacak bir konsol değil yani.

Bir de 3 aylığı 2.5k değil 3K. Sitede 6 ay üzerinden kiralama yapıldığında aylık fiyatı 814 TL, 3 ay üzerinden kiralandığında aylık fiyatı 1000TL. :) dikkatli bakmanızı tavsiye ederim :) dediğim gibi ben 3K ile de kurtulunabileceğini sanmam. Cihazın elde patlama ihtimali çok yüksek sonuçta ağır oyunlar oynanılıyor.

Yani, PS Exculesive'leri demiş mi? Ayrıca üslubumu senden öğrenecek değilim. Önce God Of War'ın kiralanarak oynanabileceği gerçeğinin farkına varıp milleti kazıklatmaya çalışma istersen.
Kazıklamak mı? Ben satıcı mıyım , bu ticaretten bir komisyonum mu var? Ne konuştuğunuza dikkat edin.

Bir de 3 aylığı 2.5k değil 3K. Sitede 6 ay üzerinden kiralama yapıldığında aylık fiyatı 814 TL, 3 ay üzerinden kiralandığında aylık fiyatı 1000TL. :) dikkatli bakmanızı tavsiye ederim :) dediğim gibi ben 3K ile de kurtulunabileceğini sanmam. Cihazın elde patlama ihtimali çok yüksek sonuçta ağır oyunlar oynanılıyor.

Kazıklamak mı? Ben satıcı mıyım , bu ticaretten bir komisyonum mu var? Ne konuştuğunuza dikkat edin.
Yanlış öneri vermek yetmez mi? Adam senin tavsiyelerini dikkate alarak hareket ediyor.

Yanlış öneri vermek yetmez mi? Adam senin tavsiyelerini dikkate alarak hareket ediyor.

Kime göre neye göre yanlış? Sizin düşünceniz size göre doğru ve haklı olduğunuz yönler var ama başından beri diyorum keşke beni anlasanız. (Series X'e hiçbir zaman PS exc. Oyun çıkmayacak doğal olarak. Ben exc. Oyun oynamak istiyorum diyene demeyene Series S al diyi her konuda Series S al deyip duruyorsunuz.)

2.elde bundan geri kalır yanı yok kaç tane mağdur var ayrıca bir sıkıntı olduğunda muhatabın kim olduğu belirsiz kişi değil, bir şirket. Bu tür cihazlar ağır oyunlar için yapılır zaten öbür türlü oyun çıkmaz yani 2 tlou oynadın diye cihaz patlamaz.

2.elde bundan geri kalır yanı yok kaç tane mağdur var ayrıca bir sıkıntı olduğunda muhatabın kim olduğu belirsiz kişi değil, bir şirket.

Evet şirket, ve bu şirket cihazının bozulma ihtimalini düşünüp öyle kiralar değil mi? Bozulduğunda cihazı misliyle aldırır kiralayaına. Israrla beni anlamak istemiyorsunuz.

Kime göre neye göre yanlış? Sizin düşünceniz size göre doğru ve haklı olduğunuz yönler var ama başından beri diyorum keşke beni anlasanız. (Series X'e hiçbir zaman PS exc. Oyun çıkmayacak doğal olarak. Ben exc. Oyun oynamak istiyorum diyene demeyene Series S al diyi her konuda Series S al deyip duruyorsunuz.)
Tabiki de ben kendime göre değerlendiriliyorum ve sırf God Of War için 10 yıllık konsola 7-8 bin TL'lik ücretlerin verilmesinin taraftarı değilim. Size kiralanarak oynanabileceğini @Freezyf hocam ile belirttik. Ben sadece mevcut God Of War oyunu üzerinden örnek veriyorum keza yeni God Of War oyunlarının Xbox'a çıkmayacağının farkındayım. Ben yeni oyunlar derken bu noktada 3. parti oyunlar için konuşuyorum. Bu noktaya kadar sorun yok ikimizde kendi fikirlerimizi karşıt görüşlü olarak dile getirdik de Allah aşkına hocam hangi konuda PS Exculesive oynamak isteyene Xbox önerdim? Bu konuda önerdim çünkü istenilen oyun PS kiralanarak oynanabilir.

Her şey exculesive değil konu sahibinin bilgisayarı iyi değil burada yeni çıkmış daha güçlü içerisinde SSD bulunan ve yeni oyunların çıkmaya devam edeceği bir konsol bulunurken neden o kadar parayı 10 yıllık konsola versin?

Adam para bile belirtmemiş bu kadar da fanboyluk yapmayın bahsettiğin konsol 15 bin lira adamın bahsettiği model 5 bin lira zaten fazla parası olsa fat model yerine direkt olarak Pro sürümünü yazardı.

GoW bitti Uncharted bitti Spider-Man bitti ne oynayacaksın?

Ayrıca PS4'te Spider-Man 2 bile yok.
Bu saydığın oyunların yarısıda PS Plus'da yok parayı basman lazım illaki.

Ayrıca şu en iyi oyunlar PS exc oyunları kafasından çıkın artık RDR 2 gibi bir başyapıt Xbox'da var.

Hadi Xbox aldın diyelim Rockstar'ın oyunları dışında ne oynayacaksın Roblox ve minecraftmı forzamı😀

Son düzenleme:
Hadi Xbox aldın diyelim Rockstar'ın oyunları dışında ne oynayacaksın Roblox ve minecraftmı forzam
Ps tarafında excleri bitirdikten sonra ne oyniyacaksın? Sadece excler yok 3. parti oyunlarda var saçmalamayın artık gears of war halo forza gibi exclusivelerde güzel oyunlardır sadece türkiyede beğenilmeyen oyunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı