Tartışmaya gerek yok dediğim gibi ne desem boş sizin kafanıza göre PS oyunları en iyi oyunlardır ve diğer çıkan tüm oyunlar boşdur 3. parti oyunların hiçbir önemi yoktur ve tek önemli olan oyunlar 1. parti oyunlardır.
Bir şey söyleyip ne dedenini söylemiyorsunuz neden fakir bilgisayarı Xbox?
Tartışmaya gerek yok deyip tartıştığımın farkındayım ama bunu çok merak ettim neden böyle düşünüyorsunuz?
FIFA'lar pesler 3. parti oyunlar bu konsola çıkmıyor mu? Bu konsolu Roblox ve Minecraft oynama konsolu yapan şey ne?
Ben kararımı verdim 10 yıllık konsola para vermek yerine biraz dhaa biriktirip Xbox Series S alacağım hem PS5'le aynı yılda çıkmış yeni nesil ve performansı iyi bir konsol.
Fanboy olanların başkalarına fanboy demesi kadar ironik birşey yok series s gibi yeni nesil bir cihaz yerine ps4 gibi eski nesil bir uçağı tercih etmek fanboyluktur.
1300 TL Mortal Kombat 1 aynen bak şu an oynuyorsundur 9.00 bir PlayStation 4 Pro alacağım 2 ay sonra bütün oyunları ücretsiz yükleyip PlayStation 4 de ne kadar oyun varsa oynayıp PlayStation 5'e geçeceğim Xbox'dan daha mantıklı.
1300 TL Mortal Kombat 1 aynen bak şu an oynuyorsundur 9.00 bir PlayStation 4 Pro alacağım 2 ay sonra bütün oyunları ücretsiz yükleyip PlayStation 4 de ne kadar oyun varsa oynayıp PlayStation 5'e geçeceğim Xbox'dan daha mantıklı.