PS4 fat kasa alınabilir mi?

Yanlış bakmışsınız aylık fiyatı 814 TL

Hocam mesele bu değil. Bu arkadaş her konuda aynı şeyi savunuyor. Kötüyü savunuyor demiyorum tabii ki ama ben PS'ye çıkmış exc. oyunları oynamak istiyorum diyen insana Xbox önerilmez.
Benim Xbox önerme sebebim PS özel oyunlarının kiralanarak oynanabilmesi. PS5 VS Series X olsa ikisi de aynı jenerasyonun konsolları olduğundan PS5 alıp hem mevcut exculesive oyunları hem yeni çıkacak exculesive oyunları hem de yeni çıkacak 3. parti oyunları oynamasını önerebilirdim ama burda açıkça jenerasyon farkı var. İleri de Series S'de olan oyunlar PS4'te olmayacak. Bu adam God Of War bitirdikten sonra ne yapacak? Neden yeni çıkacak oyunlardan mahrum kalsın. 10 yıllık 2. el konsola 6-7K vermek yerine aynı bütçede 2. el Series S daha mantıklı.

Hocam ciddi misiniz? Zaten fiyatı yuvarladım ve yanına da ~ koydum anlamını bilmiyorsanız "yaklaşık" olarak kullanılır. 5-6 bin TL'yi az gören birisi için 14 TL'nin bu kadar fark ettirmesi ilginç.
Anlamadınız sanırım , 6 Aylık kiralamada aylık fiyat 814 TL. Yani 6 ay fiyatı 6 x 814 = 4884TL. Anlayın diye tane tane açıkladım

Series S'e çıkan oyunlar PS exc. olmayacak. Yani her bakımdan "Ben PS exc. oyunlarını oynamak istiyorum." diyene Xbox önermek akıl işi değil. Bu konu için değil ben genelden söz ediyorum , hemen her konuda aynı şeyden bahsediyorsunuz. Ayrıca kiralama işi komik. Ayda 1000 TL. gibi bir ücret istiyorlar ve bu süre içinde cihaz bozulursa ya da herhangi bir şey olursa o cihazın piyasa fiyatından bile allah bilir fazla ücreti fatura olarak keserler adama. Lütfen ütopik tavsiyeler vermeyelim.

Son düzenleme:
Ben de diyorum ki konu sahibi God Of War oynamak istiyorsa PS kiralayarak oynayabilir. Yeni çıkacak PS Exculesive oyunlarını oynamak isteyeceğini belirtmemiş. Asıl bilgisayarı kötü olan adama sırf God Of War için 10 senelik konsol önermek akıl kârı değil.

Mantık şu, adam gidip 7 bin TL vereceğine 6 aylık her neyse kiralar zaten o sürede tüm önemli excleri bitirir cebinde de birkaç bin TL para kalır sonra biraz biriktirip Series S alır. Diğer alım satım işleriyle de uğraşmaz.

Kiralama işi gerçekçi değil. Ayda 1000 lira vereceksin ve cihazın sorumluluğu üstünüzde. PS exc. olarak sadece GOW görüyorsanız daha konuşmaya gerek yok zaten

Kiralama işi gerçekçi değil. Ayda 1000 lira vereceksin ve cihazın sorumluluğu üstünüzde. PS exc. olarak sadece GOW görüyorsanız daha konuşmaya gerek yok zaten
PS Exculesive olarak sadece God Of War mı görüyorum? Yahu adam hangi cümlesinde PS Exculesive oyunlarını oynamak istediğini belirtmiş? İlk cümlesinde God Of War oynamak istiyorum demiş nerden çıkarıyorsun ha?

Kiralama işi gerçekçi değil. Ayda 1000 lira vereceksin ve cihazın sorumluluğu üstünüzde. PS exc. Olarak sadece GoW görüyorsanız daha konuşmaya gerek yok zaten

3 aylığı 2.5 bin. O süre zarfında halihazırda olan oyunları bitirir arada da bir 4-5 bin TL cebinde kalıyor gelecek yönlü alınacak bir konsol değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…