Arkadaşlar PS4 almak istiyorum bilgisayarım iyi olmadığı için GoW falan oynamak istiyorum. İlk konsolum olacak en ucuzu fat kasalar sizce alınır mı?
PS4 güçlü mü?Bence alın derim GoW dan mahrum kalmayın zaten ps4 standart ve gayet güçlü bir konsol
Bilgisayarınız iyi değilse Xbox Series S çok daha iyi bir tercih olur. GoW oynamayı çok istiyorsanız kiralayıp bitirebilirsiniz.Arkadaşlar PS4 almak istiyorum bilgisayarım iyi olmadığı için GoW falan oynamak istiyorum. İlk konsolum olacak en ucuzu fat kasalar sizce alınır mı?
Kime göre neye göre?PS4 güçlü mü?
PS4 güçlü mü?
PS5 ile kıyasladığımı kim söyledi? İkisi ayrı segment.Evet. Sen PS5 ile kıyaslıyorsan vah haline. Birisi her oyunu 60FPS sunabilirken diğeri yapamıyor diye güçsüz olmuyor. Türkiye şartlarına göre en iyi PS olabilir.
Xbox series s ve ps4 sahibiyim Xboxun hiç adam gibi oyunu yok exclusive açısından ve herşey açısından ps4ün kitaplığı çok daha çeşitli ve kaliteli 3 yıllık gamepass im var hiç haz alamadım adam gibi oyun olmamasındanPS4 güçlü mü?
Bilgisayarınız yoksa Xbox Series S çok daha iyi bir tercih olur. GoW oynamayı çok istiyorsanız kiralayıp bitirebilirsiniz.
Herşey exculesive değil konu sahibinin bilgisayarı iyi değil burda yeni çıkmış daha güçlü içerisinde SSD bulunan ve yeni oyunların çıkmaya devam edeceği bir konsol bulunurken neden o kadar parayı 10 yıllık konsola versin?Xbox series s ve ps4 sahibiyim Xboxun hiç adam gibi oyunu yok exclusive açısından ve herşey açısından ps4ün kitaplığı çok daha çeşitli ve kaliteli 3 yıllık gamepass im var hiç haz alamadım adam gibi oyun olmamasından
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.