PS4 fat kasa alınabilir mi?

Sizce kaça bulurum PS4 slimi
Yanlış bilgi veriyor lütfen kanmayın. Ülkemiz PS fanboyu kaynıyor, fanboyluk gözlerini öyle kör etmiş ki 10 yıllık miladı dolmuş konsol ile 3 yıllık yeni konsolu kıyaslayıp birde daha iyi diyorlar.

Dostum series s te oynanacak ne buluyorsun
Rdr 2, Elden Ring, Sekiro, The Withcer 3, Gta 5 daha sayayım mı?

Dostum series s te oynanacak ne buluyorsun
Fifa 23 dead space cyberpunk 2077 rdr 2 halo gears of war akiyorum senin series s sahibi olduğunada inanmiyorum zaten bir insan sahip olduğu konsol hakkında yalan atmaz abi series s'e artık oyun çıkmayacak dedin ya bu konsol 2028'e kadar oyun destekleyecek.

Yanlış bilgi veriyor lütfen kanmayın. Ülkemiz PS fanboyu kaynıyor, fanboyluk gözlerini öyle kör etmiş ki 10 yıllık miladı dolmuş konsol ile 3 yıllık yeni konsolu kıyaslayıp birde daha iyi diyorlar.
Hakikaten ne oynuyorsun series s ten fifa mı roblox mu 😂 🗿

GTA 6 Series s de çalışacak bu arkadaş ps4 aldığında pişman olmayacakmı?
Hakikaten ne oynuyorsun series s ten fifa mı roblox mu 😂 🗿
Bu arkadaş senin fanboyluğun yüzünden 6000 tl'e değmeyen bir konsol aldığında mutlu olucakmısın? Yanlış bilgiler vermeyi kesin.

GTA 6 Series s de çalışacak bu arkadaş ps4 aldığında pişman olmayacakmı?

Bu arkadaş senin fanboyluğun yüzünden 6000 tl'e değmeyen bir konsol aldığında mutlu olucakmısın? Yanlış bilgiler vermeyi kesin.
Tamam sen git Minecraft oyna hadi yallah

Aralarında 7 yıl var bu konsolların 2013'te çıkmış PS4'ü 2020'de çıkmış Series S'e tercih eden adam benim gözümde fanboydan başka bir şey değildir.

Series S 2028'e kadar oyun destekleyecek GTA 6 çıkacak ve SSD'e sahip.

PS4'e artık yeni oyunlar çıkmayacak GTA 6 çıkmayacak HDD'e sahip.

Bu karşılaştırmada PS4'ü seçen fanboydur benim gözümde çok net.

Bana hiç exclusive ama demeyin lütfen o exclusiveler bitince ne olucak? PS4 Alınıp exclusiveler bitirilip ondan sonra satılıp series s geçilebilir ama diğer türlü ps4 alınmaz.

Senin 30 Fps oynadığın birçok başyapıtı 60 Fps oynuyorum. İleride çıkacak başyapıtları da oynayacağım tabi sen 10 yıllık konsolun ile bundan mahrum kalacaksın.
Hangi başyapıtlar GoW oynuyormusun Uncharted oynuyormusun Spiderman oynuyormusun?

Hangi başyapıtlar GoW oynuyormusun Uncharted oynuyormusun Spiderman oynuyormusun?
Gow bitti uncharted bitti spiderman bitti ne oyniyacaksın?

Ayrıca ps4'de spiderman 2 bile yok
Bu saydığın oyunların yarısıda ps plus'da yok parayı basman lazım illaha.

Ayrıca şu en iyi oyunlar ps exc oyunları kafasından çıkın artık rdr 2 gibi bir başyapıt xbox'da var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı