PS4 fat kasa alınabilir mi?

HDD’li PS4’ün loading ekranlarını kum saati yerine kullanabilirsiniz. Oyunu yüklerken tuvalete gidebilir, çay demleyebilirsiniz, şınav mekik çekebilirsiniz… O derece bekletiyor. Bu yüzden PS4 kullandığım zamanlar, oyunları kolay modda oynuyordum ki; ölürsem eğer bir saat yükleme ekranı beklemiyim.

PS tarafında excleri bitirdikten sonra ne oynayacaksın? Sadece excler yok 3. parti oyunlarda var saçmalamayın artık Gears of War Halo Forza gibi exclusivelerde güzel oyunlardır sadece Türkiye'de beğenilmeyen oyunlar.

Hocam Xbox konsol değildir sadece fakir bilgisayarıdır Microsoft'un PC için yaptığı oyunları yanında getirdiği bir konsol Xbox X360'dan sonra çok bozdu zaten bizim burada PlayStation 5 vs Xbox Series X tartışması yapmamız gerekirken şu tartışmayı yapmamızı sağlayanlar utansın.

Hocam Xbox konsol değildir sadece fakir bilgisayarıdır Microsoft'un PC için yaptığı oyunları yanında getirdiği bir konsol Xbox X360'dan sonra çok bozdu zaten bizim burada PlayStation 5 vs Xbox Series X tartışması yapmamız gerekirken şu tartışmayı yapmamızı sağlayanlar utansın.
Xbox'a fakir bilgisayarı diyen biriyle tartışmama gerek yok ne desem fikriniz değişmeyecek zaten.

Microsoft'un PC için yaptığı oyunları yanında getirdiği bir konsol
Tam tersi sonradan xbox'a çıkarttıkları oyunları pc'e çıkartmaya başladılar fazlasıyla saçmaliyorsunuz.

Dediğimde bir yanlış göremiyorum? Xbox Series S tam Roblox ve Minecraft oynamalık konsol Xbox 360 tek başına şu yeni saçma Xbox'ların hepsini tekler.
Saçmalamaya devam hocam
Series s neden roblox ve minecraft oynamalık konsol? Alan wake 2 gibi bu senenin en harika oyunlarından biri bu konsola gelmedimi?

Çok değil sadece ortalama bir bilgisayar varsa sadece saçmalık Xbox dediğim gibi zaten fakir bilgisayarıdır Xbox.
Tartışmaya gerek yok dediğim gibi ne desem boş sizin kafanıza göre ps oyunları en iyi oyunlardır ve diğer çıkan tüm oyunlar boşdur 3. parti oyunların hiçbir önemi yoktur ve tek önemli olan oyunlar 1. parti oyunlardır.

Çok değil sadece ortalama bir bilgisayar varsa sadece saçmalık Xbox dediğim gibi zaten fakir bilgisayarıdır Xbox.
Birşey söyleyip ne dedenini söylemiyorsunuz neden fakir bilgisayarı xbox?

Tartışmaya gerek yok diyip tartıştığımın farkındayım ama bunu çok merak ettim neden böyle düşünüyorsunuz?

Fifalar pesler 3. parti oyunlar bu konsola çıkmıyormu? Bu konsolu roblox ve minecraft oynama konsolu yapan şey ne?

Son düzenleme:
Adam para bile belirtmemiş bu kadar da fanboyluk yapmayın bahsettiğin konsol 15 bin lira adamın bahsettiği model 5 bin lira zaten fazla parası olsa fat model yerine direkt olarak Pro sürümünü yazardı.
PS4 ikinci el fiyatları 6-7 bin civarında, Series S ikinci el fiyatı 7-8 bin civarında. Bu iki konsolun ikinci el fiyatları neredeyse aynı. Ayrıca Fanboy olan sensin bu ve farklı konularda Xbox'a saçmalık diyip çekilmek kolay tabi.

Hocam iyi güzel yeni nesil konsol ama adam konuyu açarken GOW falan oynamak istiyorum demiş. Ordaki falan kısmı PS exc. manasında. Her konuda adınız geçiyor, Xbox fanboyluğu yapmanın ne gereği var aynı cihaz sizde var diye.
GOW Oynadı sonra ne yapıcak bu konsolda? Anlatmaya çalıştığımız şey GOW dan vazgeçip series s almanın daha mantıklı olduğu zaten.

Hala ufak kısımda anlaşamadık. Parasına değmiyor derken? Şu anda 12K'ya PS4 satılıyor eğer bunları diyorsanız tabii ki haklısınız ama 5-6k günümüz koşullarında büyük bir meblağ değil ve bu cihaza bu para verilmesinde ben sakınca görmüyorum. Sonuçta 10 senedir faal olarak oyun çıkmış bir cihaz ve oyun kütüphanesi çok geniş. Adam konuyu açarken PS exc. Oyunları oynamak istiyorum demiş.
5-6 k'ya değmiyor ps4 series s gibi bir cihaz 7500'e satılmasaydı o zaman değebilirdi ama series s 7500 ken asla o para ps4'e verilmez.

Hocam mesele bu değil. Bu arkadaş her konuda aynı şeyi savunuyor. Kötüyü savunuyor demiyorum tabii ki ama ben PS'ye çıkmış exc. oyunları oynamak istiyorum diyen insana Xbox önerilmez.
Önerilir hocam önerilir bizim anlatmaya çalıştığımız şey bırak ps exclusive'i 2028'e kadar çıkacak 1. ve 3. parti oyunları oyna gta 6 yı oyna ayrıca.

Series S'e çıkan oyunlar PS exc. olmayacak. Yani her bakımdan "Ben PS exc. oyunlarını oynamak istiyorum." diyene Xbox önermek akıl işi değil. Bu konu için değil ben genelden söz ediyorum , hemen her konuda aynı şeyden bahsediyorsunuz. Ayrıca kiralama işi komik. Ayda 1000 TL. gibi bir ücret istiyorlar ve bu süre içinde cihaz bozulursa ya da herhangi bir şey olursa o cihazın piyasa fiyatından bile allah bilir fazla ücreti fatura olarak keserler adama. Lütfen ütopik tavsiyeler vermeyelim.
Adam çok fazla ps exc istiyorsa ps4 zaten alır ama biz series s önerince arkadaşın fikri series s'e geçti biz adama fikir veriyoruz karar ona kaliyor zaten.

Oyun oynamak istiyorum diyene demeyene Series S al diyi her konuda Series S al deyip duruyorsunuz.)
O bütçede en mantıklı o da ondan series s önerip duruyoruz.

Adam para bile belirtmemiş bu kadar da fanboyluk yapmayın bahsettiğin konsol 15 bin lira adamın bahsettiği model 5 bin lira zaten fazla parası olsa fat model yerine direkt olarak Pro sürümünü yazardı.
2. elden bahsediyoruz series s 2. eli 7500 2. eli 6000 1500 lira artırıp çok daha iyi bir konsol alabilir.

Ben kararımı verdim 10 yıllık konsola para vermek yerine biraz dhaa biriktirip Xbox Series S alacağım hem PS5'le aynı yılda çıkmış yeni nesil ve performansı iyi bir konsol.
Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı