PS4 fat kasa alınabilir mi?

1300 TL Mortal Kombat 1 aynen bak şu an oynuyorsundur 9.00 bir PlayStation 4 Pro alacağım 2 ay sonra bütün oyunları ücretsiz yükleyip PlayStation 4 de ne kadar oyun varsa oynayıp PlayStation 5'e geçeceğim Xbox'dan daha mantıklı.
İstediğini yapabilirsin, nasıl istersen. Mortal Kombat 1 1300 TL demişsin de God Of War Ragnarok'ta 900 TL hatırlatırım hatta Spiderman 2 1500 TL. Ücretsiz dediğin korsan oluyor haberin olsun. Son cümlende Xbox derken Series S modelini kast ediyorsan vay haline. PS5 yeni nesil bir konsol tâbi ki alınır ben 10 senelik üstelik 3 senelik Series S ile ikinci elleri aynı fiyat bandında olan konsolu tavsiye isteyen adama niye önerdiğini anlayamadım. PS5'e geçene kadar 30 Fps ve fan sesi ile sana eğlenceler dilerim.

PS exc oynamak istediğimde "exc oynamak için önce ps4 alim" demedim çünkü mantıksız ve ps4 zayıf bir konsol (şu zamanda) şunu kabul edin optimizasyon diye birşey olmasaydı tlou 2 falan oynatamazdı alacaksan para biriktir direk ps 5 al yoksa sen onu bunu alıp satana kadar yeni generasyon çıkar.

Series s ile aynı fiyat bandında olması bile saçmalık ederi en fazla 4~ bin.

Son düzenleme:
Stray dediğiniz oyun berbat bir oyun ve xboxda var

Saydığınız hiçbir oyun xbox tarafı için - değil.

Sizede ps4'ünüz ile mutluluklar god of war gibi oyunları bitirdikten sonra uçağınızı tozlanmaya bırakabilirsiniz :)

Fanboy olanların başkalarına fanboy demesi kadar ironik birşey yok series s gibi yeni nesil bir cihaz yerine ps4 gibi eski nesil bir uçağı tercih etmek fanboyluktur.
Hocam ben nasıl sizle zamanında o kadar tartıştıktan sonra size hak verebiliyorum bilmiyorum ama sonuna kadar haklısınız. Arkadaş uçağa binmeyi özlemiş olabilir. Gözü kapayınca ses aynı sonuçta.

10 yıllık konsol ps4 evet ama Gow 2018 oynayabiliyorsun (Hatta ragnarok da çıktı PS4 e ama bu daha eski diye bunu örnek veriyorum). Peki soruyorum size Gow 2018 mi Starfield mı ? Arada 5 sene var. PS Exc. oyuncuyum diyen herkesin oynaması gereken oyunlardır.
kiralama olayında ise 3000 tl 3 aylığa vereceğine daha önce de yazdığım gibi 5 - 6 bin ne ise verir güvenilir bir satıcıdan konsolu alır ve bu seneye kadar çıkmış tüm oyunları oynayabilir (Spider man 2 hariç.). Sonra da bütçesi el verirse ilerde satıp daha yüksek bir model alır bu ps5 olur ya da xbox olur o kişisel tercihtir. Ama ps evrenine giren bir oyuncunun kolay kolay xboxa geçebileceğini düşünmüyorum.

10 yıllık konsol PS4 evet ama GoW 2018 oynayabiliyorsun (hatta ragnarok da çıktı PS4'e ama bu daha eski diye bunu örnek veriyorum). Peki soruyorum size GoW 2018 mi Starfield mı? Arada 5 sene var. PS exc. Oyuncuyum diyen herkesin oynaması gereken oyunlardır.
Kiralama olayında ise 3000 TL 3 aylığa vereceğine daha önce de yazdığım gibi 5 - 6 bin ne ise verir güvenilir bir satıcıdan konsolu alır ve bu seneye kadar çıkmış tüm oyunları oynayabilir (Spider-Man 2 hariç.). Sonra da bütçesi el verirse ileride satıp daha yüksek bir model alır bu PS5 olur ya da Xbox olur o kişisel tercihtir. Ama PS evrenine giren bir oyuncunun kolay kolay xboxa geçebileceğini düşünmüyorum.

Iyi de hocam nasıl oynattığı önemli, ona bakarsan Tofaş kartalda araba, Audi RS7 de araba ama aradaki farkı söylememe gerek yok herhalde. Güncelliğine ve donanımına göre o kadar para bu cihaza verilmez o yüzden exc oynamak istersen direkt PS 5 alacaksın çünkü hem PS4 oyunları var hem de üstüne koydukları var ( 6-7 bin ona vereceğine ya Series S alacak ya da biriktirip PS5 alacak)

6 bin tl ps4 olsa içinci el ps5 15 - 14 bin civarı. Napsın arkadaş gow oynamak istiyorsa starfield mi oynasın. Nasıl oynatıyor ben anlamadım değinmek istediğin noktayı. PS4 hala taş gibi cihaz sizin söylediğiniz gibi çok kötü demode bir cihaz değil. Güncellik derken PS4 ne zaman güncelleme almış en son bir bak istersen. Ayrıca sizin mantığınızla PS5 te 3 sene önce çıktı PS5 fat kasası olanlar slime geçmeli güncellik açısından. PS5 in bir nebze yerini doldurabilecek tek cihaz PS4 pro dur. Xbox ile ps5 yeri doldurulmaz. PS4 dediğimiz cihaza hogwarts legacy, diablo 4, resident evil 4 çıktı. Bu oyunlar bu sene çıktı. Evet teknoloji değişiyor sürekli gelişiyor. yenilere geçmek lazım ama olmuyorsa bütçe el vermiyorsa en mantıklı cihaz ps4. 6-7 bin verip ps4 alınca inan daha ucuzuna satmayacak çünkü bu konsolun bir piyasası var ve hala ps piyasası çok hareketli.

Insanlar ap*al mı dostum sen onu satmaya çalıştığında demeyecek mi, sen 10 yıllık cihaza 7-8 bin istiyorsun niye alayim demez mi? Ayrıca PS 5 Slim ile fat kasa arasında donanım hiçbir fark yok hatta bana göre fat kasa daha iyi çünkü mantıken son diskli cihaz ve Slimin tasarımını da hiç beğenmedim 200 GB depolamayı ne yapacağım ben her türlü M.2 SSD alacağım zaten ( 2 tane CoD oyunu 200'den daha fazla alan istiyor zaten) PS 6 çıktığında ikisi de bir önceki generasyon olacak güncellikten kastım cihazın eski olması. Hadi ama diyelim ki 6'ya aldın bir şekilde 7-8e sattın eee PS 5 hala eski fiyatıyla mı duracak o da yükselişe geçecek, erkenden almak iyidir. Ama 5K altına ps 4 bulursan en azından idarelik, o zaman alabilirsin ama 4-4.5 bin üstü verilmez.

Piyasasına satılan bir şeye kim itiraz edecek ? Ya alırsın ya almazsın. PS4 6 - 7 bin bandında satılmıyor mu şu an, satmak isteyenin elinde mi kalıyor ? Ben PS4 pro 5 bin tlye almıştım 8 bine sattım. Şimdi ben zarar mı ettim ? Şu an da PS piyasası bu ilerde de bu piyasa ölmeyecek çünkü konsolları donanım değil oyunları sattırır. Donanım önceliği isteseydi arkadaş toplama PC önerirdik...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı