PS4 fat kasa fan sesi nasıl azaltılır?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İhracat departmanı
Bu hafta sonu fiyatı nispeten uygun bir PS4 fat kasa aldım, mat olanı. Yanında da bir orijinal kol ile. Cihazın içi hiç açılmamış. 6 ayda konsol dükkanı garantisi var. Garanti umurumda değil de fan sesi rahatsız edici. PS5 bütçesine çıkamadığım için aldım, normalde ben de biliyorum fat alınmaz. Cihazın arkasındaki garanti etiketleri vs. duruyor. Void yazısı belirtmeden çıkarmak mümkün mü bu etiketleri? Veya ne kadar takan olur artık bu saatten sonra? Bir de kolda sol analogda yukarıya doğru kayma var. L2 ile nişan alırken ileri doğru gidiyor karakter.

Termal macun yenileme zamanı gelmiş gibi. Roket gibi ful devirde çok sesli çalışıyor, rahatsız etmesinden kastınız o değil mi?

İçinin hiç açılmamış olması satarken avantaj sağlayacaksa dokunmayacağım ama zannetmiyorum.

Onu bilmiyorum ama bundan dolayı açmamazlık yapmayın. Termal macun değişimi için açtığınızı söylersiniz ki yalan da değil. Aletin aşırı ısınıp bozulmasından ziyade arkadaki etiketlerin sökülmesini tercih ederim ben şahsen.

Bu arada eğer satıcı garanti verdiyse belki termal macunu da yeniler. PS4'ü sökmek kolay bir işlem değil. Eğer satıcı güvenilir ise ve eliniz yatkın değil ise onlara macunu değitirtebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı