PS4 fiyatları yakın zamanda düşer mi?

Taha E.

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2018
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar, yakın zamanda PlayStation 4 almayı düşünüyorum ama fiyatların ucuzlayip ucuzlamayacağını merak ediyorum. Sizce düşer mi? Yani 2, 3 ay içerisinde alacağım ve aldıktan 10 gün sonra ikinci el fiyatına sıfır alınmasını da çok istemiyorum. Bilgisi olan biri beni aydınlatabilir mi? Teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar, yakın zamanda PlayStation 4 almayı düşünüyorum ama fiyatların ucuzlayipucuzlamayacağını merak ediyorum. Sizce düşer mi? Yani 2, 3 ay içerisinde alacağım ve aldıktan 10 gün sonra ikinci el fiyatına sıfır alınmasını da çok istemiyorum. Bilgisi olan biri beni aydınlatabilir mi? Teşekkürler şimdiden.

Malisef ek vergiler + dolar, Euro, sterlin, japon yeni, sudi arabistan riyali gibi paraların fazla olmasından dolayı yakın zamanda düşmeyecek.
 
Gelir dışında herşey artıyor valla bende çok kararsızım Monster laptop almıştım ön sipariş ile siparişimi iptal ettim hayat şartları böyleyken bi cihaza 7300 tl verilmez dedim yani. 2.el bi ps4 almayı düşünüyorum.
 
yani yakın zamanda 2.el bir playstation alıp geçeyim mi sizce ?

Uygun fiyatlı PS4 Pro bulursan al dostum kalkıp yarın PS5 çıkınca ben bunu satıp PS5 alacağım demiyorsan, böyle bir düşüncen varsa zaten bekle, ben çok zannetmiyorum vergilerin düşeceğide %100 net birşey değil bir anda uzatabilirlerde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı