PS4 GTA 5 Premium Edition ayrıcalıkları nedir?

SeeAndLive

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir miktar para verdim oyuna bedava bir şekilde araba ev alamıyor muyum? Hiçbir şey normalden farkı yok gibi geliyor bunun bana.

Criminal Enterprise başlangıç paketi ile başlıyorsunuz. Bu paket; 1 milyon dolar, Bunker, Motorcu çetesi, birçok araç ve CEO'su olduğunuz bir şirketi GTA Online üzerinde ücretsiz bir şekilde sağlamış oluyor.
bedava bir şekilde araba ev alamıyor muyum?
Hayır, ev vermiyor. Paketin vermiş olduğu 1 milyon doları ev için harcayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Criminal Enterprise başlangıç paketi ile başlıyorsunuz. Bu paket; 1 milyon dolar, bunker, motorcu çetesi, birçok araç ve CEO'su olduğunuz bir şirketi GTA Online üzerinde ücretsiz bir şekilde sağlamış oluyor.

Hayır, ev vermiyor. Paketin vermiş olduğu 1 milyon doları ev için harcayabilirsiniz.

Ben de bir milyon dolar yok ama gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Premium Edition 1 milyon dolar, birkaç tane araba, 1 tane garaj (Exceptionalists Way), 1 tane dandik apartman (San Vitas), 1 tane high-end apartman burada bazı soygun planları yapılabiliyor, 1 tane motosiklet Kulüpevi, 1 tane de Bunker veriyor. Bunun yanında birkaç saçma şey daha verdiğinden eminim ama en önemlileri bunlar. Ekliyorum; 1 tane motosiklet Kulübü için sahte para basma fabrikası ve 1 tane CEO olabilmek ofis de buna dahil. Bunlar Criminal Enterprise Starter Pack ile veriliyor. Bu paket dediğim gibi bir Low-end bir de high-end apartman veriyor, yani ev vermediği doğru değil.

• Eksiksiz Grand Theft Auto V hikaye deneyimini içerir
  • Sürekli gelişen Grand Theft Auto'ya ve mevcut tüm oyun güncellemelerine ve içeriğine ücretsiz erişim
  • Eklenen Criminal Enterprise Başlangıç Paketi ile, suç kariyerinize hızlı bir şekilde başlamanın yolu
  • GTA1000.000 GTA'da istediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz
  • Ayrı olarak satın alınırsa GTAUSD10.000.000'dan fazla değerli olan son derece heyecan verici ve popüler içerik:
  • Ticari girişimlere, güçlü silah araştırmalarına ve sahte nakit operasyonlarına erişim sağlayan binaların mülkiyeti
  • Süper araba, motosiklet, silahlı kumul arabası, ralli arabası ve daha fazlasını içeren güçlü araç filosu…
  • Silahlar, giysiler ve dövmeler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı