Mertreina93
Hectopat
nasıl öğrene biliriz hocam bunuHocam fiyatı makul . Yenilenmiş yazıyor başlıkta . Orijinal olduğunu düşünüyorum .
ürün kodunu nasıl bulucam fiyhatı cok ucuz diyer sitelere bakıyorum 400 tl baslıyor anlamadım ben bu işiHepsiburada Türkiye'de bulunan en güvenli alışveriş sitesi sayılır zira N11 gibi kullanıcıların gelip kendi dükkanlarını açtıkları bir site değil, gerçek olma ihtimali yüksek ama siz yine de ilandaki ürün kodunu bulun ve o ürün kodunu sorgulatın.
nasıl öğrene biliriz hocam bunu
ürün kodunu nasıl bulucam fiyhatı cok ucuz diyer sitelere bakıyorum 400 tl baslıyor anlamadım ben bu işi
nasıl öğrene biliriz hocam bunu
Gamepad satış sayfasının linkini atarsan yardımcı olmaya çalışacağım.
Bence ona bakıp alınmaz hocam pat kullanıcı hatasını yapıştırır iade bile almaz .Hepsiburada kendi politikalarında şöyle diyor;
Eki Görüntüle 510028
link
Aslında fiyatı da orijinal olmadığını düşünecek kadar ucuz değil, Dualschock 4 V2 yine Hepsiburada'da kaplamasız olarak 180 TL'ye satılıyor. N11 gibi bir sitede olsa şüphelenmekte haklısınız ama Hepsiburada ürünleri sadece anlaşmalı olduğu firmalardan temin ederek satıyor güvenilirlikten yana sıkıntınız olmasın. Bu ürünleri öyle parasını ödeyip mağazasını siteye koyan ne göndereceği belli olmayan kişiler değil koskoca TV kanallarında boy boy reklamlar veren Hepsiburada satıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.