PS4 ile RX 560 sistem takas edilir mi?

staryi_drugs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kasada 1 TB HDD, 128 SSD, 8 GB RAM, Intel i5 4590, AMD RX 560 4 GB var 2 kollu GTA 5 RDR2 Minecraft olan fat kasa PS4 verecegim. Karsilinda bilgisayari alacagim. Sizce değer mi? Oyun alacak param olmadigi icin ve konsolu zaten adamakıllı oynamadigim icin takas yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kasada 1 TB HDD, 128 SSD, 8 GB RAM, Intel i5 4590, AMD RX 560 4 GB var 2 kollu GTA 5 RDR2 Minecraft olan fat kasa PS4 verecegim. Karsilinda bilgisayari alacagim. Sizce değer mi? Oyun alacak param olmadigi icin ve konsolu zaten adamakıllı oynamadigim icin takas yapmak istiyorum.

Hocam takaslayacağınız sistemin özellikleri kötü ben olsam biraz daha araştırırdım en azından üstüne şöyle bir 1000 TL verip daha iyi işlemcili ekran kartlı bir sistem bulursunuz

Hocam takaslayacağınız sistemin özellikleri kötü ben olsam biraz daha araştırırdım en azından üstüne şöyle bir 1000 TL verip daha iyi işlemcili ekran kartlı bir sistem bulursunuz.

Ya hocam ben GTA 5 Online Minecraft Valorant gibi oyunlari oynayacagım bu sistemden daha kotu sistemim var onlari aciyor ama daha hizli akici oynamak istiyorum.

Ya hocam ben GTA 5 Online Minecraft Valorant gibi oyunlari oynayacagım bu sistemden daha kotu sistemim var onlari aciyor ama daha hizli akici oynamak istiyorum.

Hocam bunu verip 1 yıl kullanacağınıza en azından bir 1000 TL daha verin uzun süre işinizi görsün bunu alacaksınız Valorant'ı 2 ay 150 FPS oynayacaksınız sonrasına 100 FPS ve altına düşecek razıysanız sizin kararınız

Geri
Yukarı