caglarmesci Kilopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 82 17 Haziran 2015 #1 Merhaba. Ben yazın YouTuber'lık yapmak istiyorum. 2 sorum var. 1- Ps4'den nasıl görüntüyü alabilirim? Sanırım cihazı varmış. Onu nerden alabilirim? Fiyatı nasıl? 2- Mikrofon olarak Logitech g230 iyi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2015
Merhaba. Ben yazın YouTuber'lık yapmak istiyorum. 2 sorum var. 1- Ps4'den nasıl görüntüyü alabilirim? Sanırım cihazı varmış. Onu nerden alabilirim? Fiyatı nasıl? 2- Mikrofon olarak Logitech g230 iyi mi?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #2 Evet alabilirsiniz. Capture card'ı çoğu online mağazadan alabilirsiniz. Kullanmadığım için net bir şey söyleyemem. Ama mikrofonu biraz cızırtı yapıyormuş. Buradaki fiyatlar size fikir verebilir. Elgato Game Capture Hd - Sanalpazar.com
Evet alabilirsiniz. Capture card'ı çoğu online mağazadan alabilirsiniz. Kullanmadığım için net bir şey söyleyemem. Ama mikrofonu biraz cızırtı yapıyormuş. Buradaki fiyatlar size fikir verebilir. Elgato Game Capture Hd - Sanalpazar.com