PS4 Jailbreak olmadan Torrent'dan oyun yüklenebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KanatsızSinek

Hectopat
Yer
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Daha fazla  
Meslek
Turizmde Danışmanlık, Info, Reception
Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmak zorunda kaldığım için üzgünüm çünkü normalde gerçekten korsan oyuna karşı birisiyim. Şimdiye kadar hiçbir zaman PC'de veya PS'te korsan oyun oynamadım ama artık yeter çünkü ben gerçekten bir oyuna 500 TL veremem veya çok sevdiğim bir oyuna oynayacağım diye 2-3 sene bekleyemem. Bu yüzden soruyorum: PS4'te Jailbreak olmadan Torrent'dan oyun indirip oynamak mümkün müdür?

Ürünün fiyatı böyle yapacak bir şeyimiz yok ben de çok bekledim ve almak için indirimleri bekleyeceğim mecbur. Ve hayır, öyle bir şey mümkün değil.

Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmak zorunda kaldığım için üzgünüm çünkü normalde gerçekten korsan oyuna karşı birisiyim. Şimdiye kadar hiçbir zaman PC'de veya PS'te korsan oyun oynamadım ama artık yeter çünkü ben gerçekten bir oyuna 500 TL veremem veya çok sevdiğim bir oyuna oynayacağım diye 2-3 sene bekleyemem. Bu yüzden soruyorum: PS4'te Jailbreak olmadan Torrent'dan oyun indirip oynamak mümkün müdür?
Burada torrent ve benzeri korsan kullanıma destek ve yardım yoktur maalesef. Sorununuzu başka yerlerde arayın bulun.

Hayır mümkün değil.
Instagram üzerinden ucuz hesap satıldığını gördüm onlara bakabilirsin . (Güvenilir mi bilmiyorum)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı