Tatarin Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 183 29 Mayıs 2021 #11 Bence XBOX Series S kesinlikle daha mantıklı olur.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mayıs 2021 #12 PC nin 40-50 si PS4 ün 30 u dur. 30-60 FPS arası verir PS4 değişmez.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.550 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #13 Kendi özel oyunlarında, 60 FPS kadar çıkıyor. Geri kalan oyunların optimizasyonlarına bağlı değişiyor. PC'deki gibi kasma,donma sorunları olmaz. 30FPS'le bilgisayarda yağ gibi akıcı oynayamazsın ama, PS'de yağ gibi akıp gidiyor.
Kendi özel oyunlarında, 60 FPS kadar çıkıyor. Geri kalan oyunların optimizasyonlarına bağlı değişiyor. PC'deki gibi kasma,donma sorunları olmaz. 30FPS'le bilgisayarda yağ gibi akıcı oynayamazsın ama, PS'de yağ gibi akıp gidiyor.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Mayıs 2021 #14 Bu fiyata PS4 almanın bir mantigi yok bence Series S almak daha iyi olur.
U ultrons Femtopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #15 Escaloff dedi: GTA V, Days Gone, God of War 30 FPS. Diğerleri değişiyor 50-60 falan. Genişletmek için tıkla... Gof of war oynamayacağım satacağım. aKuu dedi: Bu fiyata PS4 almanın bir mantigi yok bence Series S almak daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kanka Xbox'un konsolu çok saçma geliyor hem de PS4 daha iyi FPS olarak.
Escaloff dedi: GTA V, Days Gone, God of War 30 FPS. Diğerleri değişiyor 50-60 falan. Genişletmek için tıkla... Gof of war oynamayacağım satacağım. aKuu dedi: Bu fiyata PS4 almanın bir mantigi yok bence Series S almak daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kanka Xbox'un konsolu çok saçma geliyor hem de PS4 daha iyi FPS olarak.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Mayıs 2021 #16 ultrons dedi: Gof of war oynamayacağım satacağım. Kanka Xbox'un konsolu çok saçma geliyor hem de PS4 daha iyi FPS olarak. Genişletmek için tıkla... Neresi saçma geliyor anlamadım + olarak Series S yeni nesil ve daha güçlü bir konsol. PS4'ün daha iyi FPS almasının imkanı yok.
ultrons dedi: Gof of war oynamayacağım satacağım. Kanka Xbox'un konsolu çok saçma geliyor hem de PS4 daha iyi FPS olarak. Genişletmek için tıkla... Neresi saçma geliyor anlamadım + olarak Series S yeni nesil ve daha güçlü bir konsol. PS4'ün daha iyi FPS almasının imkanı yok.
U ultrons Femtopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #17 aKuu dedi: Neresi saçma geliyor anlamadım + olarak Series S yeni nesil ve daha güçlü bir konsol. PS4'ün daha iyi FPS almasının imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Joystickleri.
aKuu dedi: Neresi saçma geliyor anlamadım + olarak Series S yeni nesil ve daha güçlü bir konsol. PS4'ün daha iyi FPS almasının imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Joystickleri.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 29 Mayıs 2021 #18 ultrons dedi: Joystickleri. Genişletmek için tıkla... Senin hoşuna gitmiyor diye saçma olmaz. Kesinlikle Series S daha mantıklı ama sen bilirsin. ultrons dedi: Gof of war oynamayacağım satacağım. Kanka Xbox'un konsolu çok saçma geliyor hem de PS4 daha iyi FPS olarak. Genişletmek için tıkla... Bu arada God Of War net oyna derim. Ben geçen gün bitirdim müthiş bir oyun.
ultrons dedi: Joystickleri. Genişletmek için tıkla... Senin hoşuna gitmiyor diye saçma olmaz. Kesinlikle Series S daha mantıklı ama sen bilirsin. ultrons dedi: Gof of war oynamayacağım satacağım. Kanka Xbox'un konsolu çok saçma geliyor hem de PS4 daha iyi FPS olarak. Genişletmek için tıkla... Bu arada God Of War net oyna derim. Ben geçen gün bitirdim müthiş bir oyun.
U ultrons Femtopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #19 Doruk Efe dedi: Senin hoşuna gitmiyor diye saçma olmaz. Kesinlikle Series S daha mantıklı ama sen bilirsin. Bu arada God of War net oyna derim. Ben geçen gün bitirdim müthiş bir oyun. Genişletmek için tıkla... O zaman bitirince satarım.
Doruk Efe dedi: Senin hoşuna gitmiyor diye saçma olmaz. Kesinlikle Series S daha mantıklı ama sen bilirsin. Bu arada God of War net oyna derim. Ben geçen gün bitirdim müthiş bir oyun. Genişletmek için tıkla... O zaman bitirince satarım.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Mayıs 2021 #20 ultrons dedi: Joystickleri. Genişletmek için tıkla... O alışılır dert degil. Hatta oynadıkça bu çok daha iyiymis ben eziyet cekiyormuşum diyeceksin.
ultrons dedi: Joystickleri. Genişletmek için tıkla... O alışılır dert degil. Hatta oynadıkça bu çok daha iyiymis ben eziyet cekiyormuşum diyeceksin.