PS4 kapandı bir daha açılmadı

Farzetki

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar evden çıkarken PS4'ü kapatmadım oyunda açık kalmıştı. Eve gelince PS4 kaplıydı, açma tuşuna bastım ama açılmadı. Fişten çektim biraz bekledim tekrar açma tuşuna bastım 1 defa bip sesi geldi. Fişi tekrar çektim biraz daha bekledim fişi tekrar takınca çıt diye bir ses geldi. Sizce sorun tam olarak ne? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar evden çıkarken PS4'ü kapatmadım oyunda açık kalmıştı. Eve gelince PS4 kaplıydı, açma tuşuna bastım ama açılmadı. Fişten çektim biraz bekledim tekrar açma tuşuna bastım 1 defa bip sesi geldi. Fişi tekrar çektim biraz daha bekledim fişi tekrar takınca çıt diye bir ses geldi. Sizce sorun tam olarak ne? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Power tuşuna normalde 1 kere basıyorsun ve cihaz açılıyor ya.
Ona yaklaşık 10 saniye boyunca basılı tut ve bekle.
Ardından standart şekilde aç.

Hepsini denedim hocam güvenli moda falan ama cihaz elektrik almıyor sanırım hiçbir tepki vermiyor çünkü.
Yakınınız da ps cafe var ise oraya gidin ve oradaki kablolardan biri ile denemeyi rica edin.
Aynı şekilde yine çalışmaz ise tekrar yazın buraya.
Elimizden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırız ;)

Yakınınız da PS Cafe var ise oraya gidin ve oradaki kablolardan biri ile denemeyi rica edin.

T

Yakınınız da PS Cafe var ise oraya gidin ve oradaki kablolardan biri ile denemeyi rica edin.

Hocam tamire götürdüm içinde ki güç kaynağı bozulmuş bugün 1500 TL verip tamir ettireceğim mecburen.

T

Hocam tamire götürdüm içinde ki güç kaynağı bozulmuş bugün 1500 TL verip tamir ettireceğim mecburen.
Bu tarz tamiratlar da kesinlikle tek bir yerin verdiği fiyata hemen ok demeyin.
Gerekirse araştırın ve bu süre zarfında ps'siz kalmayı göze alın ama birkaç yere daha muhakkak sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı