PS4 kırdırılmalı mı?

Tam tersi 700, 900 TL daha ekliyorlar üstüne orijinal oluyor tekrar hatta sistem güncellemesini tekrar yüklemesi yeterli oluyor.
Gözümle görüyorum yani fiyatları hala daha pahalı olduğunu iddia ediyorsun siteye girip fiyatlara baktınmı acaba ayrıca orjinale çevirme konusunda haklı olabilirsin o konuyu bilmiyorum.

Sahibinden den baktım kırık ps ler piyasa değerinin 700 800 tl altına satılıyor fakat orjinal haline geri çevirilebiliyormu bilmiyorum.

Öyle birşey olsa herkes kırar kanka ps sini satarken kontrol edebilirsin sahibinden gibi siteler üzerinden 700 800 tl daha uygun.
PS4 500gb tek kol 9.00 sürümlü konsolu 4600TL sattım. Normal piyasası 3800-4000 civarındaydı.

Hesapta 8-9 tane oyun var Spiderman, Gow vb...Cihaz kırılınca hesaptaki oyunlar banlanır mı? Ps5'e geçtiğimde bu oyunlara erişim devam eder mi? Dün Last of Us 2yi satın aldım. İade etsem mi?

Hesapta 8-9 tane oyun var Spiderman, Gow vb...Cihaz kırılınca hesaptaki oyunlar banlanır mı? Ps5'e geçtiğimde bu oyunlara erişim devam eder mi? Dün Last of Us 2yi satın aldım. İade etsem mi?
Hocam cihazı kırınca ps store de olan oyunlara erişim kapanır tekrar yüklemek oynamak için cihazı son sürüme güncellemeniz gerekir şahsen ben şuan cihazı kırmaya gerek yok diyorum netflix var youtube var ps store şuan indirim de baya bi oyun var örnek veriyorum uncharted nathan collection 3 oyunu 72 TL şuan gidip kırık cihaza yükletiyim desen oyun adetine 25 tl alıyorlar zaten kırmanın bi mantığı yok şuan artı hiçbir oyuna multiplayer giremiyosun single da bi yere kadar gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı