PS4 kırdırılmalı mı?

Ben korsan kullanımına ve emek hırsızlığına karşıyım, gerisine bir şey demedim.

Kullanmanı tavsiye ederim.

Oyun olarak 460 TL’ye yıllık bir sürü güzel oyunu oynayabiliyorsunuz ps özel oyunları dahil. Hepsi yok ama çoğusu var. Onu da alabilirsiniz.

Korsan kullanıma geçip emek hırsızlığı yapman ve ülkemizde her ne kadar sallanmasa da korsan dağıtımlara yönelme suçunu işlemen dışında bir problem olmaz.

Böyle ekonomisi kötü olan bir ülkede korsan oynayamaya hakkım var, bir oyuna 800TL veremem, bir oyun 100TL'nin üstüyse cracklı oynuyorum cünkü değmez.

9.03 kırılmadı mı?

Yok kırılmamış hala.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle ekonomisi kötü olan bir ülkede korsan oynayamaya hakkım var enayi gibi bir oyuna 800TL veremem bir oyun 100TL'nin üstüyse cracklı oynuyorum cünkü değmez.

Yok kırılmamış hala.

Hocam pahalı gelebilir anlarım ama 800 TL veren enayi mi oluyor?

Benim PS4'ümde henli ama modası geçmiş bir oyuna neden saçma fiyatlar vereyim? Çıktığı döneme göre hak ettiği fiyatın şimdiki haline göre bu fiyatları hiçbir şekilde hak etmiyorlar.

Raporu gönderdim, uçururlar mesajını umarım o arkadaşın. Muhtemelen emek nedir bilmeyen küçücük bir çocuk, yazdığı mesajdan aileden terbiye eğitimi almadığı da belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…