PS4 kolu PC'de çalışıyor PS'de çalışmıyor

Kabloda temassizlik var muhtemelen baska kablo ile denemenizi oneririm. Ya da kabloyu dualshock a baglanti yerinden bastirarak deneyin.

Kabloda temassizlik var muhtemelen baska kablo ile denemenizi oneririm. Ya da kabloyu DualShock'a baglanti yerinden bastirarak deneyin.

Yok sıkıntı kolda olmalı çünkü PS logolu tus + share basınca eskiden ışık yanıyordu artık olmuyor.

Hocam. Bende de aynı sorun vardı 2 kolda da şimdi 2 sorum var şimdi sende kaç kumanda var eğer 2 ise ve bu sorun birinde varsa Bluetooth bağlantılarına gidip kabloyla bağlayıp eşleştirebilirsin eğer 1 kumandan varsa veya ikisi de böyleyse önce kolu arkasında düğmeye iğne gibi bir şeyle resetleyip kabloyla bağlaman lazım bende bu yöntem olmamıştı arkadaşımdan başka Micro USB istedim ven onunla oldu kabloda temazsızlık varmış yani kabloyu değiştirmen lazım

Kabloyla baglamak derken neden kastediyorsunuz. Arkadan basmali reseti denedim. 2 tane kol car şu anda elimde birini arkadastan aldim duzgun digeri bozuk olan nasıl ilk seyi yapabilecegimi detaylica anlatir misiniz?

Kablo dediğim Micro USB kablo şarj etmek için kullanılan önce kendi kolunu arkadaki dügmeden iğneyle resetle sonra kablo bağla turuncu ışık yandıktan sonra PS tuşuna bas işe yaramazsa arkadaşındaki kolla dene onda da olmazsa arkadaşından kablo iste veya iyi bir Micro USB kablo al bende de aynı sorun vardı kabloda temassızlık varmış
Kabloyla baglamak derken neden kastediyorsunuz. Arkadan basmali reseti denedim. 2 tane kol car şu anda elimde birini arkadastan aldim duzgun digeri bozuk olan nasıl ilk seyi yapabilecegimi detaylica anlatir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…