E eqeerogluu Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Evet arkadaşlar bu dokunmatik yüzeyi çıkardım ve geri takamıyorum, nasıl yaparım yardımcı olabilir misiniz? En basit yolu atlamışım, halletim sağ olun cevap yazan olursa. Dosya Ekleri tech.jpg 185,8 KB · Görüntüleme: 52
Evet arkadaşlar bu dokunmatik yüzeyi çıkardım ve geri takamıyorum, nasıl yaparım yardımcı olabilir misiniz? En basit yolu atlamışım, halletim sağ olun cevap yazan olursa.
disknk2 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 nasıl taktıgını acıklaya bılırmısın aynı sorun bendede var Artı 0 Eksi
KS KS E eqeerogluu Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 disknk2 dedi: Nasıl taktıgını acıklaya bılır mısın aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Tersten sokmuştum galiba, yapınca aptal gibi hissettiğimi hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
disknk2 dedi: Nasıl taktıgını acıklaya bılır mısın aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Tersten sokmuştum galiba, yapınca aptal gibi hissettiğimi hatırlıyorum.