PS4 almak istiyorum yakın bir zamanda ama slim modelin çok ısındığını söylüyorlar ve mat kasa daha cok hoşuma gidiyor. Fiyat olarak ikisi de aynı zaten sizce ne yapmalıyım?
Fat kasa daha dayanıklı slim de dayanıklı ama güzel ve küçük ve güncellemelr yapılmış bir sekilde geiliyor ben öyle biliyorum bence slim al ama sen bilirsin ne alacağını tercih senin.
Bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok. Performansta fark yok ikisinde de. Ben slim kasa arkadaşım ise fat kasa kullandığından biliyorum fat kasa birazcık daha fazla ısınıyo fakat performansa etkisi yok. Eğer sık sık kasma sorunu yaşıyorsanız makinede bir sorun olabilir.
Hayır. Performanstan kasıt şu; fat kasa da slim kasa da aynı oyunu aynı performansta çalıştırır. Aralarında oyun performansı olarak fark göremezsiniz (Uygun bir TV/monitör olduğu ve güncellemelerin iki makinede de yüklenmiş olduğu varsayılırsa)
Bende öyle düşünüyorum ama slim kasa aleyhine açılan konularda yerden yere vuruyorlar.Isınma,kasma gibi.Yoksa hiç düşünmeden slim alacaktım ama insan tereddütte kalıyor.
Normal kasalar için cuh 1216 serisini önerir misin ? Isınma ve mavi ışık sorununun olmadığını söylüyorlar. Şans işinden ziyade bence seri numaralarına bakarak almalıyız.