PS4 mat kasa 1TB vs Slim model 1TB

PS4 cuh 1200 mı PS4 slim mi?

• Oy verenlerin toplamı
    10
  • Anket kapandı .

MayScofield

Hectopat
Daha fazla  
PS4 almak istiyorum yakın bir zamanda ama slim modelin çok ısındığını söylüyorlar ve mat kasa daha cok hoşuma gidiyor. Fiyat olarak ikisi de aynı zaten sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans olarak fark yok arada hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.

Performans olarak nasıl fark yok aralarında ? % 34 lük daha az enerji tüketimi performansdan sayılmıyor mu ?

Fat kasa daha dayanıklı slim de dayanıklı ama güzel ve küçük ve güncellemelr yapılmış bir sekilde geiliyor ben öyle biliyorum bence slim al ama sen bilirsin ne alacağını tercih senin.

Fat kasa her daim tercihimdir daha az ısınıyor ve slim kasada kasma sorununu çok duydum (yeğenim yaşadı) fat kasa +1

Bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok. Performansta fark yok ikisinde de. Ben slim kasa arkadaşım ise fat kasa kullandığından biliyorum fat kasa birazcık daha fazla ısınıyo fakat performansa etkisi yok. Eğer sık sık kasma sorunu yaşıyorsanız makinede bir sorun olabilir.

Performans olarak nasıl fark yok aralarında ? % 34 lük daha az enerji tüketimi performansdan sayılmıyor mu ?

Hayır. Performanstan kasıt şu; fat kasa da slim kasa da aynı oyunu aynı performansta çalıştırır. Aralarında oyun performansı olarak fark göremezsiniz (Uygun bir TV/monitör olduğu ve güncellemelerin iki makinede de yüklenmiş olduğu varsayılırsa)

O konulardaki cihazlar sorunlu üretilenler, her üretim bandından çıkan cihaz aynı olmuyor bazıları sıkıntılı oluyor ama garantiden değiştiriyorlar.
Normal kasalar için cuh 1216 serisini önerir misin ? Isınma ve mavi ışık sorununun olmadığını söylüyorlar. Şans işinden ziyade bence seri numaralarına bakarak almalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…