PS4 Oyunlarına Türkçe Yama yapılabilir mi?

Youtube de yapanlar var illaki biri yapar yaygın değil ama yinede yapılır.
Youtube'dan dosyayı indirdiğin anda virüs içine eder bilgisayarın. Bu konularda Youtube'a güvenme derim.
İnternet sitesi üzerinden dahi kırılabilir 🙂 En fazla sürecekt yöntem 16-17dk sürüyor. Zor değil. Ayrıca kırık olarak satanlar var ve alırsam büyük ihtimal öyle alacağım.
Bir site buldum hatta İstanbul'da fiziki bir şubesi varmış. Dediğiniz gibi kırılmış satıyor hemde kırıyor ancak bunlarda türkçe yama nasıl yapılır bir fikrim yok çünkü oyunları internetten de yüklemiyorlar. Orada yazana göre kendilerinin kırma süresi 1 saat yazıyor yani 15 dakikada olacak bir iş değil bu. Kargolama da yapıyorlarmış Türkiye'deki herhangi bir yere. Düşüncesi güzel ancak fiyatı da güzel midir acaba?

Youtube'dan dosyayı indirdiğin anda virüs içine eder bilgisayarın. Bu konularda Youtube'a güvenme derim.

Bir site buldum hatta İstanbul'da fiziki bir şubesi varmış. Dediğiniz gibi kırılmış satıyor hemde kırıyor ancak bunlarda türkçe yama nasıl yapılır bir fikrim yok çünkü oyunları internetten de yüklemiyorlar. Orada yazana göre kendilerinin kırma süresi 1 saat yazıyor yani 15 dakikada olacak bir iş değil bu. Kargolama da yapıyorlarmış Türkiye'deki herhangi bir yere. Düşüncesi güzel ancak fiyatı da güzel midir acaba?
1 saat sürüyorsa çip üzerinden vs. ile kırıyorlarladır. Sevmediğim ve güvenmediğim bir yöntem. En sağlıklısı içine müdahale etmeden “Debug Settings” üzerinden kırma yöntemleri bence. Videoları var YouTube’da 🙂 Fiyatları konusunda 1600-2200 arası normal PS4. Pro modeli 2600-3000 arası idi en son 🙂

Hazır kırılmış alabilirsiniz. 5.05 sürümü kırık almanızı öneririm. Çünkü 4.05 sürümde güncel bazı oyunlar açılmıyor diyenler var.
Aynen yeni oyunlar açılmaz 4.05'te.
1 saat sürüyorsa çip üzerinden vs. ile kırıyorlarladır. Sevmediğim ve güvenmediğim bir yöntem. En sağlıklısı içine müdahale etmeden “Debug Settings” üzerinden kırma yöntemleri bence. Videoları var YouTube’da 🙂 Fiyatları konusunda 1600-2200 arası normal PS4. Pro modeli 2600-3000 arası idi en son 🙂
Debug Settings'e baktım birazda eski sürümler için çoğu pek birşey anlamadım ben biraz daha açabilir misiniz size zahmet?

PS’ye geçmek istememin başlıca sebebi optimizasyon ve lanet görüntü yırtılmaları. Türkçe Yama yaygınlaşırsa PS’lerde kesin geçeceğim
PS'nin de optimizasyonu kötü olabiliyor. Özellikle PS3'ün 2. yarısındaki oyunlarda sabit 30 FPS almak imkansızdı bazı oyunlarda. Tabii bu oyun ve yapımcının suçu.

Anlamadınız youtube da yapılanlar var yapanlara güveniyorum dedim mi ben? youtube de varki yapılıyor onu diyorum.

Anlamadınız youtube da yapılanlar var yapanlara güveniyorum dedim mi ben? youtube de varki yapılıyor onu diyorum.
Evet anlayamadım çünkü bilmiyordum böyle bir şey olduğunu lütfen kusuruma bakmayın.
Bu video benden daha açıklayıcı olabilir;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok sağolun anlatan gayet güzel anlatmış, ancak benim sitem 5.55 olduğu için bana pek yararı dokunmadı. :( Ama bilgilendirmeniz için teşekkürler, aydınlandım. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı