PS4 Plus aboneliğinde Uncharted 4 yok

furkan3318

Megapat
Daha fazla  
Hırsızlar mirası koleksiyonu da, Uncharted 4'te mağazada yok. İnternet üzerinden girdiğimde var gözüküyor. Uncharted 4'ü siteden hesaba ekle dedim, hırsızlar mirası koleksiyonunu da ekledim ancak PS4'e kütüphaneden girip bakınca birinin üstünde kilit var diğerini satın alın diyor. Ben mi yanlış biliyorum PS Plus üyeliğinde bu oyun yok muydu? İnternet üzerinde de olduğu görünüyor.

Hangi versiyonu aldınız?

image-38.png

Screenshot_20240907_221502_Gallery.jpg
Hocam burada indirin diyince olması lazım da ama büyük ihtimalle bu versiyon sadece PS5 sistemleri için. Siz buradan indir diyince ne ile karşılaşıyorsunuz? Ayrıyeten Lost Legacy yani 5 PS Plus'ta PS4 sistemi için var o yüzden sizden onun parasını istemiyor ama A Thief's End yani 4 olmadığı için ayrı olarak onun parasını istiyor PS4 sistemi için. Legacy Of Thieves Collection için PS5 sistemine sahip olmanız gerekir. Ama yine de emin olmak için soruyorum siz bu fotoğrafta indir tıklayınca ne ile karşılaşıyorsunuz?

Extra.

Screenshot_20240907_221502_Gallery.jpg
Hocam burada indirin diyince olması lazım da ama büyük ihtimalle bu versiyon sadece PS5 sistemleri için. Siz buradan indir diyince ne ile karşılaşıyorsunuz? Ayrıyeten Lost Legacy yani 5 PS Plus'ta PS4 sistemi için var o yüzden sizden onun parasını istemiyor ama A Thief's End yani 4 olmadığı için ayrı olarak onun parasını istiyor PS4 sistemi için. Legacy Of Thieves Collection için PS5 sistemine sahip olmanız gerekir. Ama yine de emin olmak için soruyorum siz bu fotoğrafta indir tıklayınca ne ile karşılaşıyorsunuz?
Ben buradan indir dediğim zaman beni satın al ekranına yönlendiriyor. Tek başına Kayıp Miras oyununu indirebiliyorum katalog sekmesinden. 4. oyunu ise mağazadan satın al ekranından ücretsiz bir şekilde hesaba ekleyebildim fakat 4'e erişimim yok oyun logosunda kilit var.

Ben buradan indir dediğim zaman beni satın al ekranına yönlendiriyor. Tek başına Kayıp Miras oyununu indirebiliyorum katalog sekmesinden. 4. oyunu ise mağazadan satın al ekranından ücretsiz bir şekilde hesaba ekleyebildim fakat 4'e erişimim yok oyun logosunda kilit var.
Hocam dediğim gibi Legacy Of Thieves Collection'a girin sadece PS5 için olduğunu söyleyecektir. 5.'i oyununu oynayabilmenizin sebebi de onun zaten ayrıyeten oyun kataloglarında olmasından.
S40908-13454131.jpgS40908-13462250.jpg

Yeni konular

Geri
Yukarı