PS4 Pro 8.50'den 9.00'a nasıl yükseltilir?

Türkçe kaynakları takip edersen daha rahat olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Türkçe kaynakları takip edersen daha rahat olur.

İzlediğim kadarıyla zor gibi durmuyor eğer ki bir aksilik çıkmazsa. Yine de teşekkürler. 9.00'a güncelledim. Gerekli dosyaları indirip kırma işlemine geçeceğim birazdan.

İzlediğim kadarıyla zor gibi durmuyor eğer ki bir aksilik çıkmazsa. Yine de teşekkürler. 9.00'a güncelledim. Gerekli dosyaları indirip kırma işlemine geçeceğim birazdan.

Zor bir şey yok adım adım yaparsınız. Şu devirde PS4'te oyun oynamanın tek yolu.

Başarılı bir şekilde kırma işlemini gerçekleştirdim. Bunu tamamen tecrübe edinmek için kırmak istedim. Halihazırda PS5 kullanıyorum.

Bende P5 strikers başlamadan önce P5 bitirmek istediğimden kırdım. Bu arada öneririm gerçekten bir başyapıt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı