PS4 Pro alınmalı mı?

yalcingney

Decapat
Yer
Antalya
Öncelikle merhabalar, yakın bir arkadaşımın hevesle alıp sonra kullanmaktan vazgeçtiği, kenara attığı PS4 Pro (10 ay garantili) için içinde bir sürü oyunu ve kollarıyla bana biçtiği fiyat 1500 TL. Normalde 2000 TL civarı düşünüyor fakat ben bunu alırsam bir de HDMI destekli monitör almalıyım, hepsiyle 2 civarı bir bütçeye geliyor sanırım. Sizce bunu almalı mıyım ve bana 500 TL düzeyi bir monitör önerisinde bulunabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI destekli monitör almanıza gerek yok. Monitörünüz hangi kablo destekli idi acaba? Söylerseniz yardımcı olacağım.

Bence ps5i bekle belki yakın zamanda çıkabilir.Belki bu yıl belkide 2020 de bilemeyiz ama ben sana bekleme önerisinde bulunuyorum.

HDMI destekli monitör almanıza gerek yok. Monitörünüz hangi kablo destekli idi acaba? Söylerseniz yardımcı olacağım.
Monitörüm samsung SyncMaster 920NW ve şöyle bir durum varmış ps4 için dönüştürücülerin çoğu sıkıntı çıkarıyor, çalışmıyormuş. Acaba ufak bir televizyon falan mı alsam diye düşünüyorum

Eğer ekonomik bir problem olmayacaksa PS5'i beklemeni tavsiye ederim fakat bildiğim kadarıyla sony PS5 çıktığında PS4 ve PS4 PRO'yu destekleyecek o yüzden şu an ekonomine bağlı bi seçim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…