PS4 Pro alırken nelere dikkat edilmeli?

Arkadaş param buna yetiyor demiş zaten ki bu jenerasyondaki bir konsolu sırf yeni nesil oynatmıyor diye almamak büyük haksızlık bence. Hala son 10 yılın en iyi, kült oyunlarını RDR2, Witcher gibi, taş gibi oynatabilecek bir cihaz.
Bu aralar Playstation çok gomuluyor niyeyse. Yeni nesil oyunlar akıcı bir şekilde çalışıyor dediğin gibi. Bu gömme işini anlamadım niye gömüyorlarsa.

PS4 Pro: 4K 30 FPS / 1080p 45-55 FPS
Alırken modeline dikkat edin ilk çıkan CUH-70xx modelleri uçak gibi ses çıkarıyor sanırım CUH 72'de bu sorun düzeltilmişti CUH 72xx olmasına dikkat edin.

Arkadaş param buna yetiyor demiş zaten ki bu jenerasyondaki bir konsolu sırf yeni nesil oynatmıyor diye almamak büyük haksızlık bence. Hala son 10 yılın en iyi, kült oyunlarını RDR2, Witcher gibi, taş gibi oynatabilecek bir cihaz.
O lanet uçak gibi ses alınmaması için yeterli bir sebep. Elimdeki Ps4'ü kullanamıyorum o ses yüzünden. Oyunu duymak için televizyonun sesini fullemem gerekiyor. Haliyle ortamda gereksiz bir gürültü yapıyor.

O lanet uçak gibi ses alınmaması için yeterli bir sebep. Elimdeki PS4'ü kullanamıyorum o ses yüzünden. Oyunu duymak için televizyonun sesini fullemem gerekiyor. Haliyle ortamda gereksiz bir gürültü yapıyor.

Siz hatalı modellerden almışsınız.

Hocam illaki eski nesil istiyorsa bir insan PS4 Slim almalı bence. PS4 Pro bu devirde saçma gibi.

PS4 Slim oyunlarda 30 FPS altına sıklıkla düşüyor ve 1080p görüntü vermekte bile zorlanıyor, Slim alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı