Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 7 Ekim 2019 #11 Batwo dedi: Oynanis suresi genel anlamda ne kadar peki ? Genişletmek için tıkla... Oyunun hikayesi uzun. Eğer ki oyun hakkında bir spoiler vs. almadıysanız en az 3-4 saati bulur.
Batwo dedi: Oynanis suresi genel anlamda ne kadar peki ? Genişletmek için tıkla... Oyunun hikayesi uzun. Eğer ki oyun hakkında bir spoiler vs. almadıysanız en az 3-4 saati bulur.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 7 Ekim 2019 #12 Roux dedi: Oyunun hikayesi uzun. Eğer ki oyun hakkında bir spoiler vs. almadıysanız en az 3-4 saati bulur. Genişletmek için tıkla... Tamamdir bakacagim tesekkur ederim uzun zamandir korku oyunu oynamiyorum belki yine bi baslangic yaparim
Roux dedi: Oyunun hikayesi uzun. Eğer ki oyun hakkında bir spoiler vs. almadıysanız en az 3-4 saati bulur. Genişletmek için tıkla... Tamamdir bakacagim tesekkur ederim uzun zamandir korku oyunu oynamiyorum belki yine bi baslangic yaparim
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 7 Ekim 2019 #13 Batwo dedi: Tamamdir bakacagim tesekkur ederim uzun zamandir korku oyunu oynamiyorum belki yine bi baslangic yaparim Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Şimdiden iyi oyunlar. Eğer oyunu alırsanız oyun sonu düşüncelerinizi paylaşırsanız güzel olur
Batwo dedi: Tamamdir bakacagim tesekkur ederim uzun zamandir korku oyunu oynamiyorum belki yine bi baslangic yaparim Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Şimdiden iyi oyunlar. Eğer oyunu alırsanız oyun sonu düşüncelerinizi paylaşırsanız güzel olur
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 7 Ekim 2019 #14 Roux dedi: Tamamdır. Şimdiden iyi oyunlar. Eğer oyunu alırsanız oyun sonu düşüncelerinizi paylaşırsanız güzel olur Genişletmek için tıkla... Tamamdir god of warda var aklimda standart surumu 119 tl oda aklimi kurcaliyor
Roux dedi: Tamamdır. Şimdiden iyi oyunlar. Eğer oyunu alırsanız oyun sonu düşüncelerinizi paylaşırsanız güzel olur Genişletmek için tıkla... Tamamdir god of warda var aklimda standart surumu 119 tl oda aklimi kurcaliyor
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 7 Ekim 2019 #15 Batwo dedi: Tamamdir god of warda var aklimda standart surumu 119 tl oda aklimi kurcaliyor Genişletmek için tıkla... Karar sizin. İyi düşünün.
Batwo dedi: Tamamdir god of warda var aklimda standart surumu 119 tl oda aklimi kurcaliyor Genişletmek için tıkla... Karar sizin. İyi düşünün.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 7 Ekim 2019 #16 Roux dedi: Karar sizin. İyi düşünün. Genişletmek için tıkla... God of war hakkinda ne dusunuyorsunuz cok ilimli bakmadiniz gibi
Roux dedi: Karar sizin. İyi düşünün. Genişletmek için tıkla... God of war hakkinda ne dusunuyorsunuz cok ilimli bakmadiniz gibi
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 8 Ekim 2019 #17 Batwo dedi: God of war hakkinda ne dusunuyorsunuz cok ilimli bakmadiniz gibi Genişletmek için tıkla... Beni çok sarmadı. Kişiden kişiye değişir. Burada en önemli sizin seçiminiz.
Batwo dedi: God of war hakkinda ne dusunuyorsunuz cok ilimli bakmadiniz gibi Genişletmek için tıkla... Beni çok sarmadı. Kişiden kişiye değişir. Burada en önemli sizin seçiminiz.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 8 Ekim 2019 #18 Roux dedi: Beni çok sarmadı. Kişiden kişiye değişir. Burada en önemli sizin seçiminiz. Genişletmek için tıkla... God of war the last of us remastered birde uncharted 4 u alacagim hocam
Roux dedi: Beni çok sarmadı. Kişiden kişiye değişir. Burada en önemli sizin seçiminiz. Genişletmek için tıkla... God of war the last of us remastered birde uncharted 4 u alacagim hocam