PS4 Pro üretimi ne zaman duracak?

Sakinol

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikinci el PS4 Slim aldım 2 yıl kullanacağım 2023'te sıfır olarak PS4 Pro bulabir miyim? Bulursam fiyatı artar mı veya düşer mi o zamana kadar? PS5 çok pahalı geldi bana daha da pahalanır o yüzden PS4 Pro istiyorum.

Arkadaşlar ikinci el PS4 Slim aldım 2 yıl kullanacağım 2023'te sıfır olarak PS4 Pro bulabir miyim? Bulursam fiyatı artar mı veya düşer mi o zamana kadar? PS5 çok pahalı geldi bana daha da pahalanır o yüzden PS4 Pro istiyorum.

Slim'den Pro'ya geçmek mantıksız olur. Pek fark yok. Oyun bakımından da PS4 Pro'ya çıkan oyunlar SLI'me de çıkacak.

PS4 cihazların çoğunun üretimi şu an bile durdu diye biliyorum. Standart olarak PS4 Slim 500 GB üretiliyor şu anlık. 2023 zamanı herhangi bir mağazaya gidip sıfır bulmanız imkansız olabilir.

Spotçularda olur mu sence bir de?

Cyberpunk 2077'de 22FPS verdikten sonra durmalıydı bence.

O oyunum optimizasyonu çöp değil miydi?

Spotçularda olur mu sence bir de?

O oyunum optimizasyonu çöp değil miydi?
Oyunun optimizasyonu çöp orası ayrı bir konu da ,2023 yılında ps4 alman mantıksız olur.Belki kur düşer ps5 fiyatları azalır daha mantıklı bir seçim olur.Geleceğe yönelik olur hem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı