PS4 Pro üretimi ne zaman duracak?

Sakinol

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikinci el PS4 Slim aldım 2 yıl kullanacağım 2023'te sıfır olarak PS4 Pro bulabir miyim? Bulursam fiyatı artar mı veya düşer mi o zamana kadar? PS5 çok pahalı geldi bana daha da pahalanır o yüzden PS4 Pro istiyorum.

Ucuzlar ama alma. Gerek yok yani. PS4 Pro'nün oyunları Slim de de var.

Ya benim hep PS4 Pro hevesim vardı bir de PS5 almam imkansız öğrenciyim şu an ailemde zengin değil orta düzey gelirimiz var babam asgari ücretten fazla kazanıyor ama PS5 çok zorlar bizi gelecekte şu an dil bölüm okuyorum yurtdışına gidersem PS6 bile alırım.

Ya benim hep PS4 Pro hevesim vardı bir de PS5 almam imkansız öğrenciyim şu an ailemde zengin değil orta düzey gelirimiz var babam asgari ücretten fazla kazanıyor ama PS5 çok zorlar bizi gelecekte şu an dil bölüm okuyorum yurtdışına gidersem PS6 bile alırım.
Elindeki götürdüğü kadar kullan o zaman hocam,yada slimi satarsın 3 sene sonra üstüne ekler 5 alırsın.

Oyunun optimizasyonu çöp orası ayrı bir konu da, 2023 yılında PS4 alman mantıksız olur. Belki kur düşer PS5 fiyatları azalır daha mantıklı bir seçim olur. Geleceğe yönelik olur hem.

Ya ben açıkçası düşeceğini sanmıyorum çünkü PS4 ilk çıktığında ne kadardı şu an ne kadar mesele.
Elindeki götürdüğü kadar kullan o zaman hocam, ya da Slim'i satarsın 3 sene sonra üstüne ekler 5 alırsın.

3 sene sonra 15 bin olmaz inşallah PS5 fiyatı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı